Skeij Публикувано Юни 30, 2011 Публикувано Юни 30, 2011 Когато триете тема или местите, да кажете защо темата е изтрита или преместена(на ЛС).. Защото:Пускам тема и след това се чудя къде е? Дали е изтрита дали е в друг раздел и става досадно, знам че има правила "Ако темата ви тралалалала.. ще бъде изтрита/преместена" но аз немога всички тези неща да ги държа в главата(има и мързеливи хора които въобще не си правят труда да прочетат правилата, важните теми и т.н.).. Какво мислите вие? I love Rock'n'Roll 2
tsetso Отговорено Юни 30, 2011 Отговорено Юни 30, 2011 (Редактирано) Смятам, че щом веднъж си се съгласил с условията на форума, регистрирайки се в него, трябва да спазваш правилата. Това, че не можеш да задържиш някой нещица в главата си, сори ама си е твой проблем. I love Rock'n'Roll 2 Редактирано Юни 30, 2011 от tsetso 1
Lord Shredulous Отговорено Юни 30, 2011 Отговорено Юни 30, 2011 Ето обяснение. Ако имаш въпроси, е даден и мейла на човека, на когото да пишеш. Изгледай това видео. Постави се на мястото на управителя. Сега се постави на мястото на някой от админите/модераторите. Който е недоволен... знае какво да прави. http://www.youtube.com/watch?v=4cLHxIaUWO0 Със здраве и умната! 1
Baby Thomas Отговорено Юни 30, 2011 Отговорено Юни 30, 2011 Имаш ли представа какво количество постове и теми се трият и местят ежедневно? Ако пишем РМ за всяка първо ще отнема УЖАСНО много време и второ ще се крашне сървъра от толкова трафик. Като ти липсва нещо винаги можеш да си видиш през профила последните постове/теми.
Svanio Отговорено Юли 1, 2011 Отговорено Юли 1, 2011 (Редактирано) Колега, вземи се научи да си използваш собствения профил, научи и няколко просто правила за пускане на тема и ще забравиш за "проблемите" си. Реално погледнато форумът ни прави на нас услуги за без $ и време за наша сметка, редно е да се съобразяваме с правилата според мен Редактирано Юли 1, 2011 от buy&sell 2
IgniteAll Отговорено Юли 1, 2011 Отговорено Юли 1, 2011 Здравей! Няма как да даваме обяснение защо една тема се трие, след като е очевидно. Местенето на темата също е спрямо правилата на форума и ничий мързел не е оправдание. Навремето давах обяснения и получавах псувни. Сега не давам и пак ме псуват. Изводът е един. Сори, но няма как да пиша темплейти, за да уча хората да четат правилата и да ги спазват. Ако някой се вълнува защо му няма темата, нека пише на модератор, който е онлайн, за да получи обяснение, стига да има резон в това му желание и да не е относно тема от типа "Един човек пасеше тибетски якове на една поляна в Хималаите и свиреше мелодия с уста. Коя беше тази мелодия, че ми изскочи от главата?". Поздрави, Игнат 1
misterj Отговорено Юли 1, 2011 Отговорено Юли 1, 2011 Вие сте си направили форума, вие ще определяте правилата. Само не правете така, че тези правила по българска традиция да се отнасят само за определени хора. Дори и модераторите трябва да се опитват да ги спазват.
Baby Thomas Отговорено Юли 1, 2011 Отговорено Юли 1, 2011 Вярно е. Можеш свободно да ползваш бутона "Докладвай", когато видиш нарушение от модератор/администратор. Дори е желателно. 1
IgniteAll Отговорено Юли 2, 2011 Отговорено Юли 2, 2011 Поправка. Не ние сме направили форума, а ние го обслужваме като модератори. Вие сте направили форума и е крайно време да го осъзнаете. Форумната инсталация отнема 15 минути при лоши атмосферни условия и никаква подготовка. Разделите се определят още известно време след това. Темите, обаче, се пишат от вас. Тоест, вие правите лицето на форума такова каквото е. Ние бършем и чистим след потребителите. Двойните стандарти е добре да се доказват когато се споменават, защото иначе това се нарича клевета. 4
D'ska Отговорено Юли 17, 2011 Отговорено Юли 17, 2011 ...аз ако може да си задам въпроса ,който имам...не ми се прави цяла тема за 1-2 въпроса ,които изискат кратък отговор. а да ,първо...защо няма (или май не мога да намеря) някаква тема за общи въпроси? и второ..не ,че се заяждам ,ама защо във някои раздели има по 2-3-4 хиляди теми? малко ми е странно така...много нещо ,бе!?
Lord Shredulous Отговорено Юли 18, 2011 Отговорено Юли 18, 2011 Първо: Има информационни теми. Второ: има теми, защото хората ги пускат. Има теми, които са безсмислени и модераторите ги трият. Има теми, които биват заключвани, за да не се спами в тях. Има и такива, които примерно за 1 вечер след появяването на няколко нови теми, остават на 2ра страница и хората забравят за тях.
IgniteAll Отговорено Юли 18, 2011 Отговорено Юли 18, 2011 Форумът го има от 2004-та година. Това е достатъно да има толкова теми в някои раздели. Дори се учудвам, че са само толкова... 1
D'ska Отговорено Юли 18, 2011 Отговорено Юли 18, 2011 Да бе ,аз принципно се радвам ,че един форум се е развил така, но все пак не трябва ли примерно да се направи някакъв, достъпен за разглеждане, раздел ,в който да се местят стари изчерпани теми? Би било по удобно : ) ,отколкото да се ровя за някаква определена тема измежду 100-120 страници...
Fallenblood Отговорено Юли 18, 2011 Отговорено Юли 18, 2011 (Редактирано) мче ти ако търсиш нова тема, ще я намериш на първите страници, ако търсиш стара - в който и раздел да е, пак ще се ровиш с десетки Редактирано Юли 18, 2011 от Fallenblood
D'ska Отговорено Юли 18, 2011 Отговорено Юли 18, 2011 Бе да бе ,ама все пак просто си споделям "проблема", хаха
Recommended Posts