Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

извинявайте за глупавият въпрос но можете ли да ми дадете малко инфо за програмата (съвсем на кратко за какво и как се ползва и има ли нужда от китара за да се ползва)

Отговорено

да е аз разгледах скрийншотове на програмата в гугъл, обаче не ми стана ясно, има ли вградени семпли от китара с който да свиря, и ако има миди ли са

и само китара ли мое да са ползва като гледам може и да се смесва на нея

:violin: :cheers:

Отговорено
...е аз разгледах скрийншотове...

Това е програма за просвирване на ноти за китара/таблатури, като такива има на сайта на производителя на Гитар Про. Основната цел е да се учи китара на нея. Според мен. Но може да се ползва и за записване на идеи. Поддържа всички МИДИ инструменти, просвирва ги чрез МИДИ - в най-добрия случай Саундфонтс или чрез виртуален МДИ кабел (има такива софтуери) с ВСТ инструменти.

За какво ти трябва?

Отговорено

Все още не съм пробвал подходяща Саунд Фонт банка за Гитар Про-то, но съм убеден, че това, за което говори Baby Thomas, е по-рационално от RSE, особено за не чак толкова бързи машини. Иначе програмата е ценна според мен именно заради учебната и цел, не толкова за композиране, мултитрака го има в много по-добър вариант в Сонар (различно от Гитар Про :headbang: ) и Нуендо и т.н. Пък и RSE-to ми звучи повече като експеримент, който има доста още да се развива, докато се докара наистина истински саунд на китара. Абе има неща, които са измислени преди години и са си достатъчно добри, просто когато не сме ги открили, се хвърляме на новите и модерни работи, по инстинкт :D

Някой няма ли да помогне затова:

help needed

Отговорено
...За какво ти трябва?

ми предполагах, че е нещо от сорта на дигиталните семплери NNXT, NN19 в рийзъна примерно, и че върви с някъф подобаващ пакет семпли (на жива китарка) и да я използвам за по реалистично просвирване на струнните в траковете :)

Отговорено

Няма семпли. Е, в последната версия има, ама по-добре да ги няма... :beer:

RealFont 2.1 & Jurgen GM 2.0 са много добри GM СаундФонт банки. Аз такива с отделни инструменти не ползвам и нямам, щото много трудно се борави с тях. Тия само ги слагаш и всичко върви!

П.П. Юргена има няколко бъга, но пък размера му е наполовина, така че пак има приложение. :bravo:

П.П.2. Качил съм ги в Туинс, който иска да дърпа, готини са. Специално за Гитар Про - къртят! :)

• 1 month later...
Отговорено
не ми чете гп4 файлове дава ми грешка а почти всички табове са ми гп 4 какво да правя

преинсталирай .ГеПе-то де не Уин-а ;)