Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

имам сериен номер но не успявам да намеря място където да го въведа. Не е в Help или About както при повечето програми. Много ще съм благодарен на всеки, които може да ми помогне и го направи.

Отговорено

Виж в crack.am

или си изтегли малко по стара версия от ***Линкът е изтрит от Armaggideon, от уважение към авторските права***

Отговорено

в cracks.am няма нищо което да ми свърши работа, но всъщност проблема се оказа в това, че версията която съм свалил просто не може да бъде регистрирана, на линка който си ми оставил намерих това което ми трябваше, така че оше един път мерси.

• 1 year later...
Отговорено

Ми давам направо ;) Преди няколко месеца един приятел ми се оплакваше че Гитар Прото не издава звук... Зареждало, изсвирвало началната заставка но не просвирвало табулатурите... Реших че това е последствие от неговата световно неизвестна недъгавост в областта на компютърните технологии, обаче уви не биде само при него ами тия дни и на мен ми сдаде багажа любимата програма ;) Пробвах с преинстал ама явно не става така... Опитах се да намеря някъде в настройките нещо което да не съответства но нищо не намерих... Ако някой знае как да си оправя Гитар Про-то ще съм му мн благодарен ако сподели... Все пак не случайно се казва:

"Не питай старило, а питай патило..." :D

Благодаря предварително :)

Отговорено

Отговорът предполагам е много прост. За да свири Гитар Про трябва да си нагласиш правилно МИДИ сетъп-а. Имаш няколко варианта, но зависи каква саунд карта имаш. При всяко положение с M$ GS Wavetable трябва да плейва. Аз лично имам "специална" версия на гитар Про, която не се инсталира, защото инфото за регистрацията е в .ини файла с настройките. Просто пускаш .ехе-то на кое да е РС и гитар Про тръгва и работи перфект (само трябва д асе инсталира фонт-а в Уин фолдъра). Ползвам Аудиджи със SoundFont зареден в А банка на картата. Работи и във всички други режими, само сменям от МИДИ сетъп-а, ако ми трябва промяна...

Отговорено

Още един вариант - не си си включил MIDI-то от Volume Controls (малкото говорителче в долния десен ъгъл).

Друго обяснение: таблатурата започва с няколко празни такта.

Ако на GutarPro e указанао да просвирва само един такт (Play the current bar), програмата ще ти завърти само първия, в който (бидейки празен такт) няма никакви звуци.

Затова нищо не се чува.

Отговорено

Ми първо мерси за бързата реакция... Такаааа... Ми да плейва си МS GS Wavetable-a ама пак не ми вади звук... А колкото до the_gorer Айдре бе братле на толкова кух ли приличам :cheers: Оставаше при празни тактове да питам що не вади звук ;)

Отговорено

Споко, пич.

Не знам дали си забелязал, че в повечето упътвания за софтуер обикновено в графата Troubleshooting се изброяват само най-елементарните грешки, които може да допусне човек.

Ама най-най-най елементарните.

Това не е защото правят хората на маймуни. Просто почти винаги проблемите стават по невнимание и произлизат от неща, които приемаш, че са ти ясни и ИМЕННО затова се осираш при работата си с тях.

Затова погледни дали ти е включено MIDI-то. :metalist:

Отговорено

Ми то че е вкл вкл си е въпроса е че не се сетих за трабъл шуутъра... (след точно 3 минути бъзикане на настройките...) Бахти чуствам се адски тъп :bravo: оправих го... Нещо сетъпа на мидито явно съм го базикнал :happy: Хахахаха ааа мани напуши ме смях къв съм тъп ;) мерси за хелпа все пак ;):metalist:

Отговорено

Момчета излязло е новото Гитар про(За тези които го ползват ;) )

Има някъв енджин Реал Саунд!Но въпросът е че трябва да си го регнеш! ;);)

Айде някой от хакерите ако вече го е бъгнал да сподели с останалите:no:

слушах некви семпли и са що годе на ниво;)

Отговорено

Petrucci, под "мулето" се разбира p2p клиентът eMule.

А за новия GuitarPro - примерите от сайта им звучат маса яко, най-вече заради семплите, които правят звука по-близък до истинския.

Евала на такъви разработчици.

Дано да са си оправили и режима за псиане на ноти в мултитрак и да са махнали огромните интервали (заемащи половин монитор) между отделните партитури. :twisted: