bluelemon Публикувано Юни 22, 2011 Share Публикувано Юни 22, 2011 Мисля да завърша ефектодялането за тази година с един дистър и да се отдам на заслужена почивка и море Схемата е bsiab2 и за първи път тръгна от първия път Много як рокаджийски кривоч. Доста различен от двата драйва които имам. Естествено звучи brown. Като се вдигне повечко тона се избистря и звуква по маршалски. Семпли има из интернет ако някой иска да чуе. Ето и снимки. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юни 22, 2011 Share Отговорено Юни 22, 2011 Бравос, тоя път повече ме кефи интериора! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bluelemon Отговорено Юни 24, 2011 Автор Share Отговорено Юни 24, 2011 Постарах се специално заради теб Честно да ти кажа на барбъра който ми беше първия педал ако ти покажа интериора ще се чудиш как работи, но как свири само Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
serengeti Отговорено Юни 24, 2011 Share Отговорено Юни 24, 2011 Извинявай откъде взе захранващата букса? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valeri_pj Отговорено Юни 24, 2011 Share Отговорено Юни 24, 2011 (Редактирано) Точно тоя ефект правя и аз в момента,но чакам да ми дойдат J201 и кутийките.Надявам се и моя да тръгне.Четох в описанието към схемата че има настройки на напреженията на крачетата на транзисторите посредством тримера 100К в схемата. serengeti на мен Ники ми даде две такива букси(тук в Бг няма да откриеш),но ми е неудобно да искам още затова ще си поръчам по Ebay. Редактирано Юни 24, 2011 от Valeri_pj Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Linchpin Отговорено Юни 24, 2011 Share Отговорено Юни 24, 2011 Такива букси има в магазин "Викиват" (Пловдив) и струват 45ст. Дори са два вида- едните са с по- дебел пин. Мисля, че дебелината на дебелият пин беше 2.1мм, но ако ще купувате най- добре предварително премерете отвора на "мъжкият" конектор, за да не си купувате като мене и от двата вида. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valeri_pj Отговорено Юни 25, 2011 Share Отговорено Юни 25, 2011 Че те тия от Викиват голямо набутване правят по 45 ст ако ги продават - http://cgi.ebay.co.uk/15pcs-2-1mm-LAPTOP-DC-POWER-PANEL-MOUNTED-JACKS-PJ9-/390126675024?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_PowerSupplies&hash=item5ad55ca450 или тия от Хонг Конг са големи скъпари (макар да не ми се вярва защото доста неща си поръчах вече от там),по скоро нашите ще да са много ларж Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts