Jump to content
Българският форум за музиканти

Кафяв звук в кутия


Recommended Posts

Мисля да завърша ефектодялането за тази година с един дистър и да се отдам на заслужена почивка и море :cheers: Схемата е bsiab2 и за първи път тръгна от първия път :whistle: Много як рокаджийски кривоч. Доста различен от двата драйва които имам. Естествено звучи brown. Като се вдигне повечко тона се избистря и звуква по маршалски. Семпли има из интернет ако някой иска да чуе. Ето и снимки.

 

35353729.jpg

 

Uploaded with ImageShack.us

 

66813240.jpg

 

Uploaded with ImageShack.us

 

93197719.jpg

 

Uploaded with ImageShack.us

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Постарах се специално заради теб :girl_witch: Честно да ти кажа на барбъра който ми беше първия педал ако ти покажа интериора ще се чудиш как работи, но как свири само :rocker:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Точно тоя ефект правя и аз в момента,но чакам да ми дойдат J201 и кутийките.Надявам се и моя да тръгне.Четох в описанието към схемата че има настройки на напреженията на крачетата на транзисторите посредством тримера 100К в схемата.

 

serengeti на мен Ники ми даде две такива букси(тук в Бг няма да откриеш),но ми е неудобно да искам още затова ще си поръчам по Ebay.

Редактирано от Valeri_pj
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Такива букси има в магазин "Викиват" (Пловдив) и струват 45ст. Дори са два вида- едните са с по- дебел пин. Мисля, че дебелината на дебелият пин беше 2.1мм, но ако ще купувате най- добре предварително премерете отвора на "мъжкият" конектор, за да не си купувате като мене и от двата вида.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Че те тия от Викиват голямо набутване правят по 45 ст ако ги продават - http://cgi.ebay.co.uk/15pcs-2-1mm-LAPTOP-DC-POWER-PANEL-MOUNTED-JACKS-PJ9-/390126675024?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_PowerSupplies&hash=item5ad55ca450 или тия от Хонг Конг са големи скъпари (макар да не ми се вярва защото доста неща си поръчах вече от там),по скоро нашите ще да са много ларж :)

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.