basistka Публикувано Април 27, 2006 Публикувано Април 27, 2006 Ехо, това е важно. Не само запазва жизненост, сили, но и придава на гласа един интимен ЗАРЯД, дето бръква до сърцата и под полите. !!!!!!
Evtim Djerekarov Отговорено Април 27, 2006 Отговорено Април 27, 2006 Само не знам колко преди концерт не трябва. Може би ден-два?
Грация Отговорено Април 27, 2006 Отговорено Април 27, 2006 Изобщо не съм подозирала този факт....Мислех, че по-скоро това би разтоварило вокала от напрежението
basistka Отговорено Април 27, 2006 Автор Отговорено Април 27, 2006 ако уловиш и впрегнеш сексуалното напрежение, усетиш сам силата му и я насочиш към публиката, с деликатен и докосващ допир на звуковите вибрации, ще ги побъркаш всичките!!
ALBIREO Отговорено Април 27, 2006 Отговорено Април 27, 2006 Съвсем случайно... ех, как затворих тая страница... абе ей сега попаднах на един материал, дето пишеше, че свирките били много полезни за певиците (и певците... ). Сега се сетих, че и една позната оперна певица ми каза същото, преди време... Това е съвсем сериозно! :read:
ALBIREO Отговорено Април 27, 2006 Отговорено Април 27, 2006 Само да допълня... Свирка не е равно на мастурбация - за певиците говоря. Т.е. - правете свирки, преди участие, ще ви е от полза... :stop: но не мастурбирайте, докато изпълнявате "инструментала"
basistka Отговорено Април 27, 2006 Автор Отговорено Април 27, 2006 Гадина! ма верно , тва дига адреналина !
Steppenwolf Отговорено Април 28, 2006 Отговорено Април 28, 2006 Темата е извадена от коша и рециклирана. Можете да продължите дискусията, но се придържайте към темата - без глупости и без да се търкулите по XXL наклона, колкото и да е стръмен той!!!
ecmjazz Отговорено Април 28, 2006 Отговорено Април 28, 2006 Ааа, радвам се, че я изкарахте от коша! Абе басистке, това мислиш ли, че важи и за жените? Според мен повече важи за мъжете, щото те по-скоро отделят енергия при секс, а жените по-скоро приемат? То не че ме вълнува толкова, щото аз мисля, че съм от първите, ама така, да питам.. И другото, дето некой вече попита - как точно го правиш това насочване на сексуалната енергия, кажи да се пробваме и ние..? За свирките - полезността им свързана ли е с поглъщането на определен вид материал, койте е резултат от тях, или просто така?
basistka Отговорено Април 28, 2006 Автор Отговорено Април 28, 2006 ХИПЕР БЛАГОДАРЯ! Не подценявайте темата. Човешкият организъм е една цялостна завършена и автономно работеща система-чудо. Всяко едно въздействие рефлектира на всички останали параметри, за да се установи динамичния баланс. Еякулирането променя биохимията както и месечния цикъл при жените. Тогава при певиците гласът се смъква
ecmjazz Отговорено Април 28, 2006 Отговорено Април 28, 2006 абе поназнайваме ги и ние тия неща.. ама работата беше за мастурбацията при певиците май, а при тях еякулация няма (или поне не в смисъла на тая, която е при мъжа..). а и другото, което ми е по-интересно, дай-некакви техники за овладяване и насочване на тая енергия.. предполагам ще са я някакви тантристки, я даоистки, я нещо подобно, ама ми е интересно дали ти ги прилагаш и има ли ефект?
ecmjazz Отговорено Април 28, 2006 Отговорено Април 28, 2006 Само да добавя - за да не прозвучат предишните ми два поста като заяждане - съгласен съм с изложеното от басистката мнение и точно за това ми е интересно за повече детайли..
bobalan Отговорено Април 28, 2006 Отговорено Април 28, 2006 аз съм съгласен че на мъжете пречи секса преди изява, но пости са необходими около 10тина часа преди това, не чак дни... За жените не знам, и според мойта логика една жена би пяла по-добре и покорила по-лесно публиката ако се е ч*кнала преди изявата, ама не съм сигурен..... Иначе за насочването на енергията - май Ковърдейл знаел бил как... Ама на мен не ми действа
bobalan Отговорено Април 28, 2006 Отговорено Април 28, 2006 Аве друго си да изклатиш някой мома преди концерт. абе така е, ама ако ще пееш не е добре. Иначе ако само свириш е екстра, съгласен съм и с това.
ecmjazz Отговорено Април 28, 2006 Отговорено Април 28, 2006 Пък аз мисля, че и за свирене и за пеене не е добре.. Е освен ако не си го правил от 3 години и не мое си намериш място от нервност (Терапи си имаха едно време едно такова парче - Masturbation saved my life..) А между другото, басистката е написала, че мастурбацията е вредна.. Това значи ли, че е имала пред вид и секс, или специално мастурбацията?
Recommended Posts