Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Ехо,

това е важно. Не само запазва жизненост, сили, но и придава на гласа един интимен ЗАРЯД, дето бръква до сърцата и под полите.

!!!!!!

Отговорено

Изобщо не съм подозирала този факт....Мислех, че по-скоро това би разтоварило вокала от напрежението :rolleyes::)

Отговорено

ако уловиш и впрегнеш сексуалното напрежение, усетиш сам силата му и я насочиш към публиката, с деликатен и докосващ допир на звуковите вибрации, ще ги побъркаш всичките!!

Отговорено

Съвсем случайно... ех, как затворих тая страница... абе ей сега попаднах на един материал, дето пишеше, че свирките били много полезни за певиците (и певците... :rolleyes: ). Сега се сетих, че и една позната оперна певица ми каза същото, преди време... Това е съвсем сериозно! :read:

Отговорено

Само да допълня... :):D:D:rolleyes::lol:

Свирка не е равно на мастурбация - за певиците говоря.

Т.е. - правете свирки, преди участие, ще ви е от полза... :stop: но не мастурбирайте, докато изпълнявате "инструментала" :)

Отговорено

Темата е извадена от коша и рециклирана. Можете да продължите дискусията, но се придържайте към темата - без глупости и без да се търкулите по XXL наклона, колкото и да е стръмен той!!!

Отговорено

Ааа, радвам се, че я изкарахте от коша! Абе басистке, това мислиш ли, че важи и за жените? Според мен повече важи за мъжете, щото те по-скоро отделят енергия при секс, а жените по-скоро приемат? То не че ме вълнува толкова, щото аз мисля, че съм от първите, ама така, да питам.. И другото, дето некой вече попита - как точно го правиш това насочване на сексуалната енергия, кажи да се пробваме и ние..? За свирките - полезността им свързана ли е с поглъщането на определен вид материал, койте е резултат от тях, или просто така?

Отговорено

ХИПЕР БЛАГОДАРЯ!

Не подценявайте темата. Човешкият организъм е една цялостна завършена и автономно работеща система-чудо. Всяко едно въздействие рефлектира на всички останали параметри, за да се установи динамичния баланс.

Еякулирането променя биохимията както и месечния цикъл при жените. Тогава при певиците гласът се смъква

Отговорено

абе поназнайваме ги и ние тия неща.. ама работата беше за мастурбацията при певиците май, а при тях еякулация няма (или поне не в смисъла на тая, която е при мъжа..). а и другото, което ми е по-интересно, дай-некакви техники за овладяване и насочване на тая енергия.. предполагам ще са я някакви тантристки, я даоистки, я нещо подобно, ама ми е интересно дали ти ги прилагаш и има ли ефект?

Отговорено

Само да добавя - за да не прозвучат предишните ми два поста като заяждане - съгласен съм с изложеното от басистката мнение и точно за това ми е интересно за повече детайли..

Отговорено

аз съм съгласен че на мъжете пречи секса преди изява, но пости са необходими около 10тина часа преди това, не чак дни...

За жените не знам, и според мойта логика една жена би пяла по-добре и покорила по-лесно публиката ако се е ч*кнала преди изявата, ама не съм сигурен.....

Иначе за насочването на енергията - май Ковърдейл знаел бил как... Ама на мен не ми действа B)

Отговорено
Аве друго си да изклатиш някой мома преди концерт.

абе така е, ама ако ще пееш не е добре. Иначе ако само свириш е екстра, съгласен съм и с това.

Отговорено

Пък аз мисля, че и за свирене и за пеене не е добре.. Е освен ако не си го правил от 3 години и не мое си намериш място от нервност (Терапи си имаха едно време едно такова парче - Masturbation saved my life..) А между другото, басистката е написала, че мастурбацията е вредна.. Това значи ли, че е имала пред вид и секс, или специално мастурбацията?

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.