peshoy2k Публикувано Април 27, 2006 Share Публикувано Април 27, 2006 хехе, остана ми малко техника та гледам с последен дъх да позапиша тва онова http://www.cmusicforum.com/pi/visa.mp3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Април 27, 2006 Share Отговорено Април 27, 2006 (Редактирано) много приятно и разпускащо класика вокала ти ли го изпълняваш? Редактирано Април 27, 2006 от stratocaster Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Април 27, 2006 Автор Share Отговорено Април 27, 2006 мда, аз бре, то идеята беше да се пее ама понеже не мога и се отказах накрая като остана само с микрофон ше пусна една многая лета акапелно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Април 27, 2006 Share Отговорено Април 27, 2006 хаххахахах абе според мен добре обаждаш поне там където се чува давай по-смело имаш заложби. има хляб в тебе.....ама за сирене не знам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Април 27, 2006 Share Отговорено Април 27, 2006 Страшно ме изкефи! И като музика, и като перформанс, и като саунд. Въпреки, че саунда не е българска дума и не е звук... :green: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Април 28, 2006 Автор Share Отговорено Април 28, 2006 мерси, то е доста набързо ей така, има и грешчици ама ко да се праи, а днеска сутринта съм с некъв гърлобол. Иначе реших да понатоваря малко системата на 96/32 да видим как шъ съ държи и съм по-доволен от 48 :think: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
don_pepinio Отговорено Април 28, 2006 Share Отговорено Април 28, 2006 Много свежо... ...супер! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yiwigi Отговорено Април 28, 2006 Share Отговорено Април 28, 2006 Поздравления човек...имаш страхотен нюх към музиката! :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Април 28, 2006 Автор Share Отговорено Април 28, 2006 musicman отнесе и комбо-то и ми остана засега картата поне имам гитар риг-а за неква жица Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Април 28, 2006 Share Отговорено Април 28, 2006 musicman отнесе и комбо-то и ми остана засега картата поне имам гитар риг-а за неква жица засега - звучи обвинително хахаха Парчето кърти мийки & цепи мрака. На мен много ми харесва. Таман се върнах от Канзас (там където правят Кремона & гюлова ракия не другия, обикноФения) днеска и гле'й к'ъв преатен сюрприз. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spotlight_kid Отговорено Април 28, 2006 Share Отговорено Април 28, 2006 лелелелеее майкооооооооооооооооооооуууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууПеш оууууууууууууууууууууууууу супер е парчока вееееее,,,,,,,,ццъцъц супер Пинк Флойдско парче.....оле майко...........човекоооооооооооооооооооо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Април 29, 2006 Автор Share Отговорено Април 29, 2006 (Редактирано) :think: ами обвинително мда , хехе, имаш ми тела и кю-то дрънни като решиш да я взимаш. @Спотлайт еееееее ти пааааааааа викам да има елементи от SHADE също така радвам се че се кефите, а екс-съученика Ювиги как се изказа направо се изчервих :violin: Редактирано Април 29, 2006 от peshoy2k Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Burton Отговорено Април 29, 2006 Share Отговорено Април 29, 2006 Много Пинк Флойдско наистина...направо си плаче за едно Дейвид Гилморско соло супер е! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Април 29, 2006 Автор Share Отговорено Април 29, 2006 Много Пинк Флойдско наистина...направо си плаче за едно Дейвид Гилморско соло супер е! бре, аз мислех че по-пинкфлойдско звучи force the engine :think: айде за визата let me know че ми писна хехе Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Април 29, 2006 Share Отговорено Април 29, 2006 хехе, остана ми малко техника та гледам с последен дъх да позапиша тва онова http://www.cmusicforum.com/pi/visa.mp3 абе видно е че квото си продал излишно е било ке ла фуерса те акомпаня! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts