Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

мда, аз бре, то идеята беше да се пее ама понеже не мога и се отказах :rolleyes:

накрая като остана само с микрофон ше пусна една многая лета акапелно :D:D:)

Отговорено

мерси, то е доста набързо ей така, има и грешчици ама ко да се праи, а днеска сутринта съм с некъв гърлобол. Иначе реших да понатоваря малко системата на 96/32 да видим как шъ съ държи и съм по-доволен от 48 :think:

Отговорено
musicman отнесе и комбо-то и ми остана засега картата :lol: поне имам гитар риг-а за неква жица

засега - звучи обвинително :) хахаха

Парчето кърти мийки & цепи мрака. На мен много ми харесва. :greenball:

Таман се върнах от Канзас (там където правят Кремона & гюлова ракия ;) не другия, обикноФения) днеска и гле'й к'ъв преатен сюрприз.

Отговорено

лелелелеее майкооооооооооооооооооооуууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууПеш

оууууууууууууууууууууууууу

супер е парчока вееееее,,,,,,,,ццъцъц супер Пинк Флойдско парче.....оле майко...........човекоооооооооооооооооооо

Отговорено (Редактирано)

:think: ами обвинително мда :lol: , хехе, имаш ми тела и кю-то дрънни като решиш да я взимаш. @Спотлайт еееееее ти пааааааааа :) викам да има елементи от SHADE също така :D

радвам се че се кефите, а екс-съученика Ювиги как се изказа направо се изчервих :violin:

Редактирано от peshoy2k
Отговорено
Много Пинк Флойдско наистина...направо си плаче за едно Дейвид Гилморско соло :)

супер е! :lol:

бре, аз мислех че по-пинкфлойдско звучи force the engine :think:

айде за визата let me know че ми писна хехе