Icarus Отговорено Април 27, 2006 Отговорено Април 27, 2006 (Редактирано) Опппааа... След малка справка ми се избистри. Искал съм да кажа hollow body това демек:цък едит: еххх за една вечер два пъти ме изпреварват в пускане на мнения та тъй де.. изясни се 'мистерията'.. наздраве Редактирано Април 27, 2006 от Icarus Цитирай
Overdrive Отговорено Април 27, 2006 Отговорено Април 27, 2006 Само да се изясним - нали става дума за Fender Squair Strat и пропуснах да кажа че е с капсоловани ключове. ами много ясно ве то СКуаиер си китайския завод на Фендер(на всеки пише "Squier by Fender"). Абе тея в технополис разбрах ква била работата - взели два почти еднакви модела, на единия писали на етикета "Скуаер страт" и го пуснали 230лв, а другия писали "Фендер Скуаяр Страт, производител Фендер Америка" и го пуснали 320лв. Просто обират некадърни китаристи. Аз моя като си го вземах оттам(в Шумен няма другаде китари ) и един мангал вземаше(за някой оркестар сигурно ), избрал си от 320лв, а моя поглед залепна на тая от 230лв щото беше с по як финиш и му викам "що вземаш тъс, пробва ли я дали звучи по-добре, все пак 100лв отгоре?" той ми вика "абе тая Фендер, американска, другата не я знам някаква измислена" викам си-се ми и на акъла че е Фендер, ама нищо. Между другото гаранцията ми е към РФ, демек Технополис зареждат от Райсинг Форс Я кажете за Епифоун - продава ли се в българия, къде и колко пара са примерно Лес Поул, Флаийн-В, СГ, експлорер - по известните модели на Гибсон Цитирай
Hillbilly Отговорено Април 27, 2006 Отговорено Април 27, 2006 При всички случаи,не си взимай китара ,без да си я чул.Ако си назад с материала,някой приятел да ти избере.. Фендерите(и оригиналните)звучат различно,кво да кажем за Скуайъра..,някои стават,други са за Recycle Bin. Цитирай
Recommended Posts