the champ Публикувано Юни 16, 2011 Публикувано Юни 16, 2011 Преди бях с windows XP (нз дали е от това) и сега като сложих 7 нещо не стават нещата. Проблемът ми е следния: имам миксер behringer xenyx 1002fx, към който свързвам Loop station boss rc-20xl(но рядко) и преди всичко вървеше ок, пусках ги и можех да се слушам на колоните (занимавам се с beatbox), а сега като ги включа и овелича нищо не се чува отивам control panel->hardware and sound->sound->manage audio devices->recording->line in->properties и от там като дам в графата listen "listen to this device" чувам това, което правя но звука излиза с някакво закъснение ако някой има идея какво да направя ще съм много благодарен! Цитирай
the champ Отговорено Юни 16, 2011 Автор Отговорено Юни 16, 2011 asio drivers от къде да ги сваля, че намирам някакви линкове странни и нз дали са надеждни Цитирай
Mairomaster Отговорено Юни 16, 2011 Отговорено Юни 16, 2011 Ето това са всеизвестните asio4all драйвъри: http://www.asio4all.com/ Само че под win 7 може да ти правят проблеми. Миксера в line in на вградената карта ли го включваш? Може да си сложиш някакъв DAW софтуер, не че задължително ще ти помогне за латенсията, но имаш повече опции и възможност за контрол над драйвърите, а и повече възможности за работа със звука като цяло. Цитирай
the champ Отговорено Юни 20, 2011 Автор Отговорено Юни 20, 2011 свалих ги, оинсталирах ги и пак не става... трябва да увелича миксера докрай отвсякъде иии на колоните се чува едвам едвам и всички червени лампички светят Цитирай
Mairomaster Отговорено Юни 20, 2011 Отговорено Юни 20, 2011 Това се съмнявам да ти е станало от asio драйвърите. Сигурен ли си, че се активират, докато правиш теста? Това можеш да провериш като си погледнеш tray-я, ако са активирани излиза една зелена иконка там и като щтракнеш на нея можеш да правиш настройки разни. По принцип за да се активират asio драйвърите, трябва някаква програма да ги "извика", DAW софтуер примерно. Затова и ти препоръчах да си сложиш такъв софтуер. Цитирай
iliqn4oy Отговорено Септември 30, 2015 Отговорено Септември 30, 2015 Здравейте мога ли да ви попитам пулта е behringer xenyx 802 има слот за слушалки възможно ли е ако ги бутна в пулта от VIrtual DJ на единия дек да пускам песен на колоните пък на другия да чувам музика на слушалките ? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 1, 2015 Отговорено Октомври 1, 2015 Предполагам, че не. Но все пак прочети упътването и виж може ли да се рутира сигнала поотделно. На доста модели от по-евтините, изходът за слушалки е вързан към Stereo Out шината, преди фейдърите за Main Out. И просто имат отделно регулиране силата на сигнала. На някои е свързан по подобен начин, но към изхода Control Room. Трябва да видиш как е при теб. Цитирай
iliqn4oy Отговорено Октомври 1, 2015 Отговорено Октомври 1, 2015 при мен има изход за слушалки. Кое по точно да видя ? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 2, 2015 Отговорено Октомври 2, 2015 Дали могат да работят отделно от Stereo Out. Упътването е за това. Цитирай
Recommended Posts