polaris Публикувано Юни 3, 2011 Публикувано Юни 3, 2011 http://www.investor.bg/news/article/117776/346.html Ето на каква грандиозна простотия попаднах вчера. Металика наистина са много влиятелни, но да сложат Slipknot, MCR, BFMV, Linkin Park. А къде са Judas и Sabbath??? Ози вместо Sabbath. Нямам думи Цитирай
Fallenblood Отговорено Юни 3, 2011 Отговорено Юни 3, 2011 да не би да са объркали и да са писали 30 вместо 10... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 3, 2011 Отговорено Юни 3, 2011 Ха-ха-ха. Грийн Дей и Блинк 182? Ма вие серьозно ли??? Цитирай
Fallenblood Отговорено Юни 3, 2011 Отговорено Юни 3, 2011 хм а вие кои 10 рок групи бихте назовали като най-влиятелни за 2000-2010, и то не само в рамките на стила си? Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Юни 3, 2011 Отговорено Юни 3, 2011 Кои по дяволите са My Chemical Romance? Цитирай
Anakon Отговорено Юни 3, 2011 Отговорено Юни 3, 2011 Е как кои са? My Chemical Romance са тия дето Pink Floyd и Deep Purple ги подгряват преди концерт... Има ли емотикона на човече което си пръсва мозъка с револвер? Няма? А някой да има револвер? - пишете ми ЛС... Цитирай
Yo The Real Отговорено Юни 3, 2011 Отговорено Юни 3, 2011 Впечатляваща глупост. Няма Nirvana, няма Guns, няма Pearl Jam, няма мое, няма твое, всичко е Берое, но Green Day са над всички разбира се. Че Металика са най-влиятелните за последните 30 години - би било странно някой дори да го оспорва. Надолу обаче направо не си заслужава да се гледа. Добре е да се спомене, че повечето от тези групи нямат 30 години. Всъщност освен Металика и Мейдън не виждам други, даже май и 20 годишни няма. Инак до въпроса кой е най-влиятелен за това поколение - ако става дума за групи, творящи главно/само в това десетилетие - Avenged Sevenfold, Slipknot, Muse, Green Day (не са само в това десетилетие, но в това станаха влиятелни), Linkin Park донякъде и доста от споменатите в класацията, Bullet For My Valentine, 30 seconds to Mars... и т.н. В разбъркан ред разбира се. Цитирай
polaris Отговорено Юни 3, 2011 Автор Отговорено Юни 3, 2011 хм а вие кои 10 рок групи бихте назовали като най-влиятелни за 2000-2010, и то не само в рамките на стила си? Ако класацията беше за последните 10 години съгласен съм. Но тя е за последните 30. Цитирай
Fallenshaman Отговорено Юни 3, 2011 Отговорено Юни 3, 2011 Добре е да се спомене, че повечето от тези групи нямат 30 години. Всъщност освен Металика и Мейдън не виждам други, даже май и 20 годишни няма. Ozzy ги има годините, но защо не Сабат е въпроса. Звучи много по логично, но не знам сигурно повече хора са се повлияли от самият Ози(соловата му кариера) а не от Сабат. Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Юни 4, 2011 Отговорено Юни 4, 2011 Даже мисля че повечето от изброените групи са изгубили това влияние. Металика се опитаха да се отсрамят с Death Magnetic; Green Day не са се променили,освен на външен вид; Мейдън си тупат на едно място от 30 години; Slipknot не се нуждаеха от повече албуми след първите два; Линкин Паркинг са се променили безобразно и не кефят (а съм ги слушАл у осми клас!); За Булит нямам мнение; Блинк 182?? И тях ли ги подгряват Пърпъл и Флойд? Ози ме разочарова, че разкара Закк и взе Гъз Джи; Към Файтърс нямам забележки, но просто не ги слушам. My Chemical Romance? Аnakon, eто ти "емотиконката" (Edited by moderator - тук влизат и малки деца) Цитирай
wolverine Отговорено Юни 4, 2011 Отговорено Юни 4, 2011 много малоумна класация наистина, според мен за последните 30 години са: 1. Metallica 2. Slayer 3. Black Sabbath 4. Judas Price 5. Venom 6. Dio/Rainbow 7. Iron Maiden 8. Iced Earth 9. Dream Theater 10. Van Hallen за последните 10: 1. TRIVIUM 2. BFMV - въпреки че музиката им стана голяма боза след първия албум... 3. Slipknot 4. Korn донякъде лично аз изключвам линкин парт и подобните... те за мен дори не са рок... Цитирай
L.K. Отговорено Юни 4, 2011 Отговорено Юни 4, 2011 Металика хич не ми е повлияла през последните 30 години. Сори за авторите на класацията. Цитирай
vane Отговорено Юни 10, 2011 Отговорено Юни 10, 2011 Ще кажа пет имена Queen, Led Zeppelin, The Beatles, Pink Floyd, Nirvana!!! Цитирай
ultramega Отговорено Юни 10, 2011 Отговорено Юни 10, 2011 Металика хич не ми е повлияла през последните 30 години. Сори за авторите на класацията. Е, явно не си част от представителна извадка Цитирай
Recommended Posts