armario Отговорено Юни 1, 2011 Отговорено Юни 1, 2011 Здравейте и от мен. Наскоро си търсех нещо малко за свирене у дома. Не че нямам на какво да свиря, но нали знаете - съседи, бебета, бабета....Не мога да пусна дори на -1 "Хартке" - то... Та, със всеобщопознатият Доктор Терзийски тръгнахме из магазините да издирваме някакво малко кубе за бас. Намерихме на много места, но всички "подпръдваха" в ниският регистър, въпреки, че се водеха по "лична карта" бас - кубета. От колега от форума, той си знае кой, купих ето това: http://www.muncom.com/rudismusicshop/glx-mgb-20-49051.html Нищо, че се води китарно - няма никакъв проблем досега в работата му. Хваща Си / ниско / без подпръдване и плякане. Оказа се, че малки бас - кубета не могат да се сравняват със кубе, предназначено за китара. Не ми плащат за реклама от GLX,но досега каквото съм взел от тази фирма - всичко е излязло доста сполучливо. На въпроса на колегата - да, ако си намериш такова кубе - GLX MGB-20, отнасяй го като цунами японско крайбрежие и свири на воля у дома. За протокола: Доктор Терзийски - Краси / Темерут /. Поздрави и Лонг Лийв РокЕндРол. Цитирай
Борис Отговорено Юни 1, 2011 Автор Отговорено Юни 1, 2011 Благодаря за отговорите на всички Сега остава само въпросът с парите Цитирай
Slacoth Отговорено Юни 1, 2011 Отговорено Юни 1, 2011 От колега от форума, той си знае кой, при това говорим за 6,5' говорител, което за мен остава загадка но се радвам, че колегата е останал доволен интересно с дисторшъна как го понася мембраната Цитирай
babameza1 Отговорено Юни 2, 2011 Отговорено Юни 2, 2011 свиря с фендер вибросоник пълна лампа с 15" говорител и нямам проблеми,освен ако съм с 5та струна и съм усилил ниските напълно нормално бас кубе става,макар 4е е ужасно "мотаун" саунда,т.е.за метали не става Цитирай
armario Отговорено Юни 11, 2011 Отговорено Юни 11, 2011 (Редактирано) От колега от форума, той си знае кой, при това говорим за 6,5' говорител, което за мен остава загадка но се радвам, че колегата е останал доволен интересно с дисторшъна как го понася мембраната Разбираемо е, че не усилвам много нито гейна, нито басите, но очудващо добре се справя и с драйв. Все пак го взех и го ползвам за домашно свирене , а не за репетиции. С две думи - върши работа, когато се ползва по предназначение. Поздрави и Лонг Лийв Р'н' Рол. Редактирано Юни 11, 2011 от armario Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 11, 2011 Отговорено Юни 11, 2011 Ами мен пък ми е чудно, дали обратното е проблемно, ако свирим на китара с бас кубе Епа,зависи кво търсиш,някои китаристи като Стиви Рей са свирели на Fender Bassman с 4х10,други свирят с Marshall super bass.. Цитирай
Recommended Posts