Trysth Отговорено Май 30, 2011 Отговорено Май 30, 2011 Чисто информативно - Fender Highway One къде се правят?
Kalmar Отговорено Май 30, 2011 Отговорено Май 30, 2011 Корона, Калифорния... или поне се правеха там до скоро.
hendrixxx Отговорено Май 30, 2011 Отговорено Май 30, 2011 Тоя фендър специално и да е фалшив на снимките ше го издокарат иначе цената си му е нормална .Стандартите са по 900 и нещо лева
TONY Отговорено Май 30, 2011 Отговорено Май 30, 2011 Това с Айряна кефи Класик вайб, поне веднъж съм попадал на по-добра бройка спрямо мексикански фендер. Иначе, като правило, мексикото би трябвало да са по-добрите. Затова се пробва. Тук не ставаше дума за моето мнение, а просто бях насочен от доста печен колега, който ми предложи да пробвам и класик вайба и мексикото и остана само да се съглася с него. Пак казвам най-вероятно е било до конкретна бройка.
DILETANT Отговорено Май 30, 2011 Отговорено Май 30, 2011 Аз пък не вярвам такъв голям он-лайн търговец, като Sweetwater да продава ментета, пък и цената ми се струва резонна за мексикански Страт.
gueorgues Отговорено Юни 1, 2011 Отговорено Юни 1, 2011 +1, цената си е нормална за мексикански фендър (оригинален) sweetwater са доста сериозен дилър за да си позволи да продава менте. Така или иначе - има столичен магазин, добре познат на всички, в който можеш да отидеш и да си купиш какъвто искаш фендър. Поне са налични и можеш да ги пробваш. Цените им са добри и почти същото ще ти излезе ако поръчаш отнякъде и платиш транспорт (и мито и други ако е извън ЕС)
jabs Отговорено Юни 1, 2011 Отговорено Юни 1, 2011 @zzchris... ...ако е още на линия: Има един отвлечено понятие наречено "добро възпитание". То предполага след включването на толкова съфорумци в твоя помощ да се появиш в ефир с пост от следния род: Пример първи : "Благодаря на всички за отделеното време и мненията Ви" Пример втори: "Помогнахте ми, благодаря" Пример трети (опростен вариант): "Благодаря, чао" Става дори: "Брях, нищо не разбирате, аз знам най-добре... но благодаря все пак" Горните три поста (и донякъде последният такъв) демонстрират наличието на едно още по отвлечено понятие наричащо се "взаимно уважение". Иначе, никога не е късно човек да стане за резил. 3
Recommended Posts