Viara Ivanova Публикувано Май 26, 2011 Публикувано Май 26, 2011 Ей го на. Ще бъде гот ако споделите мнения по композицията, текста, аранжимента, изпълнението и продукцията. Благодаря на всеки за отделеното време. Вяра 2 Цитирай
antonium Отговорено Май 26, 2011 Отговорено Май 26, 2011 Здрасти За продукцията мога да изкажа мнение: Вокалите ми се струват силни. Очаквах да ме удари повече като звук - да има по-изявени ниски и по-силни ударни - особено касата. Като цяло парчето звучи среднисто. Слушам на yamaha hs50m. Като аранжимент - може би трябва да има по-голямо разнообразие в ударните: в интрото са ок, но после като започнат вокалите може да се добави нещо(фус или райд на малко по-странно време - примерно), после на куплета да се добави още нещо в ударните, за да има по-голяма динамика, защото сега парчето върви малко равно. Тези семпли на полицията и другите звукови ефекти в началото са супер, но после малко стряскат - особено кашлянето) Ако има клип са оправдани, ама така без клип, според мен не са Поздрави 5 Цитирай
Demiurg Отговорено Май 26, 2011 Отговорено Май 26, 2011 (Редактирано) Не съм експерт по такива стилове, но би ми харесало с по- изразен бас - и като звук, и като мелодична линия, за контрапункт на гласа. Чуй това (само че си го намери с по- добро качесто, че това в Тубата е ЗЛЕ): - Сирените и кашлянето са за акцент - да ги има веднъж, на ключов момент, е Ок, но да са ми на всяка минута - не кефи ! ----------- Edit: Те това ми е идеала за бас-линия на подобно парче - 10-тото (Pantile), ама си го намери цялото, че в тоя нет е мъка...: http://www.allmusic.com/album/home-r586199 Редактирано Май 26, 2011 от Demiurg 2 Цитирай
musicman Отговорено Май 26, 2011 Отговорено Май 26, 2011 Парчето е страшно! Фен съм! Не мога да критикувам нещо което е далеч от моите възможности, но ще си позволя да изразя мнение, че линейките, вълничките и т.н. странични ефекти са малко по-шумни на места. И бек вокалите ако ги изпеете повече хора ще станат по-готини заради различния тембър. Но може пък такава да ви е идеята. Иначе като цяло не бях слушал толкова добро парче във форума скоро. П.П. За барабаните съм съгласен с колегата, че може да са по-напред. 1 Цитирай
Stivy_k Отговорено Май 26, 2011 Отговорено Май 26, 2011 Перфектно! Само позитиви! :thumbs_up: Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Май 26, 2011 Автор Отговорено Май 26, 2011 Супер, мерси много за съветите и коментарите, в ударните и ефектите ми бяха основните притеснения. Благодаря още веднъж за отделеното време! Цитирай
ultramega Отговорено Май 26, 2011 Отговорено Май 26, 2011 ударните и ефектите ми бяха основните притеснения. И като изключим тях , парчето много ми хареса на мен лично Цитирай
Hillbilly Отговорено Май 26, 2011 Отговорено Май 26, 2011 Абе запиши го с жив барабанист да вкара грув и ще блесне,и да ефектите малко стряскат. 1 Цитирай
Svanio Отговорено Май 26, 2011 Отговорено Май 26, 2011 Аз имам по принцип малко стрес от сирени Иначе като за стила си парчето е сила Не са чак толкова в повече ефектите, кво говорите само барабаните са малко "груби" ако можеха по-меко да влизат ще ше да е Ма колкото-толкова, важното е да има мисъл, чувство. Браво на кака Вяра. Цитирай
soggy.limp.biscuit Отговорено Юли 18, 2011 Отговорено Юли 18, 2011 Професионална работа, нямам забележки (: Цитирай
Steppenwolf Отговорено Юли 22, 2011 Отговорено Юли 22, 2011 Много готино парче е това! Нямам кой-знае какво неказано да прибавя - и на мен би ми дошло по-добре с мааалко по-изнесени напред ударни и по-разредени ефекти. Всъщност, ефектите не ми идват чак толкова много. Да не би вече да е редактирано? Цитирай
Басурендер Отговорено Юли 22, 2011 Отговорено Юли 22, 2011 Много яко Вяра, както винаги. Тия линейки и гадости обаче наистина дразнят след началото. Много чисто , почти акустично звучене има работата . На мен ми харесва , ама не е като за "радиохит" . Сетих се за Fun Lovin' Criminals..Поздрави , целувки и готино лято.... Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Юли 22, 2011 Автор Отговорено Юли 22, 2011 Мерси и на теб. Радвам се, че се отбиваш и тук . @ Km7 Не, нищо не е редактирано. Цитирай
tatkoogi Отговорено Юли 23, 2011 Отговорено Юли 23, 2011 Поредното парче което ме кефи! Яко! Както веднъж казах, не мога да коментирам различни детайли от парчето - смесване, звучене, др. Музиката или ми харесва или не! Тази - ДА! Все пак за ефектите със сирени и кашляне мисля, че силата им ще е ако направиш клип на парчето - знаеш там, такива работи стоят доста интересно. Чакам с интерес следващо парче! Цитирай
soggy.limp.biscuit Отговорено Август 14, 2011 Отговорено Август 14, 2011 Звукът ако се оправи, ще зазвучи. Иначе е много готино откъм изпълнение. Цитирай
Recommended Posts