ecmjazz Отговорено Април 21, 2006 Отговорено Април 21, 2006 А добре дошъл! Ако знаеш колко се търсят тук такива като тебе, ама много са малко бее, да не кажа, че хич ги нема.. Я кажи сега какви неща свириш и харесваш? Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 21, 2006 Отговорено Април 21, 2006 Мараба! Ценен, нов, чисто ноФ! :hello: Цитирай
Steppenwolf Отговорено Април 21, 2006 Отговорено Април 21, 2006 Много ценен кадър! Аз по принцип имам слабост към духовите инструменти, а саксофонът ми е сред любимите (пред него са само флейтата и кавала), тъй че... моето уважение. Добре дошъл и приятни мигове ти желая във форума! :hello: Цитирай
SAX Отговорено Април 21, 2006 Автор Отговорено Април 21, 2006 Здравейте радвам се ,че се отзовахте Основно като Тенор-Саксофонист се изявявам от 92 година. Успоредно с това заварших и средно музикално училище с кларинет - но разбира се класически профил а преди това свирих 7 години акордеон...,но това е друга история След това завьрших и нашата Софийска музикална академия Свирил съм и синтезатор в някои софийски групи... По настоящем свиря в чкжбина - Норвегия, Германия, Естония и Швеция Но да не ви отегчавам повече Цитирай
SAX Отговорено Април 21, 2006 Автор Отговорено Април 21, 2006 А колко всъщност сме духачите тук? Цитирай
barni Отговорено Април 22, 2006 Отговорено Април 22, 2006 За духачите си има друга тема виж потърси и ша намериш колко сме Цитирай
Palq4o Отговорено Април 24, 2006 Отговорено Април 24, 2006 И аз съм саксофонист! И аз Норвегия,Швеция,Холандия,Англия Цитирай
Palq4o Отговорено Април 25, 2006 Отговорено Април 25, 2006 Ние сме до края на тази седмица на Принцесата оф Скандинавия и после на Кинг-а оф същото ... Днес е един мрачен ден в швеция ...Дидо стои до мен и си лафи по скайп-а - Праща ти много поздрави също ! Яна и Емо се телепортираха след репетицията(преди малко) и не съм ги виждал от тогава ..ама ще си поговорим с тях след малко ..баси след 35 минутки почва Плийз Рилийзми .... Ама но уей .... Аре аз се ориентирам към цигулиране ! Дописане ! Цитирай
Dani_sax Отговорено Юни 27, 2007 Отговорено Юни 27, 2007 И аз съм саксофонист само че съм на 15 год ако има някои който преподава да пише Цитирай
XAS Отговорено Юли 4, 2007 Отговорено Юли 4, 2007 А колко всъщност сме духачите тук? Ето още един! Цитирай
XAS Отговорено Юли 5, 2007 Отговорено Юли 5, 2007 И аз съм саксофонист само че съм на 15 год ако има някои който преподава да пише Откъде си? Цитирай
SAX Отговорено Юли 5, 2007 Автор Отговорено Юли 5, 2007 И аз съм саксофонист само че съм на 15 год ако има някои който преподава да пише Добре Дошъл! Цитирай
assia Отговорено Юли 11, 2007 Отговорено Юли 11, 2007 Eто ме и мен! също свиря на саксофон и съм: не особено напреднала, но вече не и начинаеща . Привет на всички останали саксофонисти. Цитирай
assia Отговорено Юли 17, 2007 Отговорено Юли 17, 2007 ei assia kak ti e skype Ех, не мога да разбера, защо всички толкова са луднали по тоя скайп. аз съм явно от по-стара генерация и си ползвам доброто старо кю. номера ми е 68014867, пък ако искаш пиши ). Цитирай
Recommended Posts