f1_sound Отговорено Април 26, 2006 Отговорено Април 26, 2006 synchu ти си полудял манияяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяк Цитирай
wolfgang Отговорено Април 26, 2006 Отговорено Април 26, 2006 обмислям дали да не сложа и себе си в листа на чакащите за такава играчка. може да ми е дошъл ред да стана клиент на НАудио корпорейшън, пък и имам 2бр. NOS Philips JAN 12ax7s дето точно на място ще дойдат ... Цитирай
synchu Отговорено Април 26, 2006 Отговорено Април 26, 2006 обмислям дали да не сложа и себе си в листа на чакащите за такава играчка. може да ми е дошъл ред да стана клиент на НАудио корпорейшън, пък и имам 2бр. NOS Philips JAN 12ax7s дето точно на място ще дойдат ... Лампите в преампа са 12AU7 (ECC82, 5814,6189, етц ). ЕЦЦ83 (12АХ7) вероятно ще кривят повече... :/ Цитирай
wolfgang Отговорено Април 26, 2006 Отговорено Април 26, 2006 обмислям дали да не сложа и себе си в листа на чакащите за такава играчка. може да ми е дошъл ред да стана клиент на НАудио корпорейшън, пък и имам 2бр. NOS Philips JAN 12ax7s дето точно на място ще дойдат ... Лампите в преампа са 12AU7 (ECC82, 5814,6189, етц ). ЕЦЦ83 (12АХ7) вероятно ще кривят повече... :/ ми то аз нямам лампов амп дето да не съм го модвал де, това няма да е проблем :-D имам под ръка и jj 12at7 ... нема болка ;-) все ще се намери и някакъв уъркараунд ... Цитирай
Nikifena Отговорено Април 26, 2006 Автор Отговорено Април 26, 2006 обмислям дали да не сложа и себе си в листа на чакащите за такава играчка. може да ми е дошъл ред да стана клиент на НАудио корпорейшън, Ще се радвам Днес пробвах преампа с ецц81. Става пак добре с ецц83 не съм пробвал. но те имат голямо усилване.. утре ако остане време ще направя проба с ецц83 и ще докладвам ПС: Ако остане пак време ще запиша 1 демо с баса, че освен като микрофонен преампа може да се ползва и за инструментален. Цитирай
synchu Отговорено Май 29, 2006 Отговорено Май 29, 2006 Както писах преди време като ъпгрейдна лампите (то и старите се оказаха доста добри, бтв. след като извадих и ги погледнах )... Та ето това в "Авторска музика": http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=11405&st=0& е записвано с този преамп по следния начин - комбо (външен преамп) + лентов микрофон + НАудио ПроТюб Пре + пулт + компютър Цитирай
NessoR Отговорено Май 30, 2006 Отговорено Май 30, 2006 Браво бе! Гледахте ли на осцилоскоп какво се случва? Цитирай
synchu Отговорено Май 30, 2006 Отговорено Май 30, 2006 Браво бе! Гледахте ли на осцилоскоп какво се случва? Аз не съм. Защо, какво се случва? Цитирай
NessoR Отговорено Май 30, 2006 Отговорено Май 30, 2006 Браво бе! Гледахте ли на осцилоскоп какво се случва? Аз не съм. Защо, какво се случва? ми това ще ми е интересно и на мен да разбера. http://s2.photobucket.com/albums/y23/Naudio/ А тука всички джаджи ли са негови??? що не сложиш и цени? Цитирай
synchu Отговорено Май 30, 2006 Отговорено Май 30, 2006 Браво бе! Гледахте ли на осцилоскоп какво се случва? Аз не съм. Защо, какво се случва? ми това ще ми е интересно и на мен да разбера. http://s2.photobucket.com/albums/y23/Naudio/ А тука всички джаджи ли са негови??? що не сложиш и цени? хех Еми знаеш Интернет комуникация. Различно разбрах (както разбра) Ем фена да си каже за цените. Джаджите той ги е правил мдам. Цитирай
alexnous Отговорено Май 30, 2006 Отговорено Май 30, 2006 ...брао пич !!! ...ако знаех че имаш дистрибутор за слушалки немаше да си купуам берингери ....бтв. какви са ти цените...?..... а Цитирай
Nikifena Отговорено Май 30, 2006 Автор Отговорено Май 30, 2006 (Редактирано) ...брао пич !!!...ако знаех че имаш дистрибутор за слушалки немаше да си купуам берингери ....бтв. какви са ти цените...?..... а Мерси според зависи кой какво иска. ПС: този лампов преамп се оказа, че бачка страхотно и с ецц81 лампи. С ецц83/12ах7 не работи като хората. Иначе оригиналните са ецц82 само да допълня Редактирано Май 30, 2006 от Nikifena Цитирай
Sad But True Отговорено Май 30, 2006 Отговорено Май 30, 2006 Браво,много добро. И звука е добър,а това ,което ми импонира най много .е че има и търговски вид. Ако продължаваш така ще станеш голяма работа един ден. Цитирай
Recommended Posts