synchu Отговорено Май 30, 2006 Отговорено Май 30, 2006 Микрофонният преампа е част от веригата все пак - имайте го предвид - в смисъл, че не осигурява автоматично добър звук Но преампа е много добър съвсем сериозно! (с риск да е подесетя) В скоро време (надявам се ) ще има нови изненади от Про серията - нъл тъй адаш? Цитирай
f1_sound Отговорено Май 30, 2006 Отговорено Май 30, 2006 За едни оптични чудесии чувам Николайчовци Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 30, 2006 Отговорено Май 30, 2006 (Редактирано) За едни оптични чудесии чувам Николайчовци мда и аз така подочух Редактирано Май 30, 2006 от peshoy2k Цитирай
Nikifena Отговорено Май 30, 2006 Автор Отговорено Май 30, 2006 не са баш оптични. ново поколение на dbx чипове или по-точно компресор на SSL Цитирай
wolfgang Отговорено Май 31, 2006 Отговорено Май 31, 2006 ...ПС: този лампов преамп се оказа, че бачка страхотно и с ецц81 лампи. С ецц83/12ах7 не работи като хората. Иначе оригиналните са ецц82 само да допълня осъвършенства ли рак версията? аз не съм се отказал от идеята да ти стана клиент, ма като ше е гарга - да е рошава - двуканален на рак нещо ме гложди ПП. можеш ли да пуснеш линк към оригиналния продукт? Цитирай
Nikifena Отговорено Май 31, 2006 Автор Отговорено Май 31, 2006 М да идеята за рак назрява. Сега чакам от 1 фирма да ми направят кутия 1U и да видим как ще е.. Обещал съм да направя двуканална версия на Рафо скоро... Но както пееха едно време "времето е наше" и на мен ще ми трябва известно време да стане това, защото времето не е мое Иначе ето и по коя схема съм работил аз: http://gyraf.dk/gy_pd/g9/g9pd.htm Направих подобрения от гледна точка къси писти и по-малки платки и оптимално разположение на входният трф с цел по-малко шумове (макар, че в момента най-малък шум може да се постигне ако се изкара захранващият траф отвън). Също така промених и схемата на захранването на фантомното , като мисля да променя и фитрацията на високото напрежение, че и то не ми харесва нещо. Иначе всичко вътре е Вима качественни кондензатори и 1% металслойни резистори. Тъй като микрофона в нас е калпав не мога да говоря много как е като микрофонен преамп, но мога да кажа, че за инструмент (бас или китара) звука наистина е страшно приятен със специфични лампов оттенък. (да не продължавам с кадивеният, топъл, мек, и други такива епитети за звук ) Цитирай
Nikifena Отговорено Юни 1, 2006 Автор Отговорено Юни 1, 2006 OK кийп ми ъпдейтид Обезателно... Цитирай
Reckless Отговорено Юни 1, 2006 Отговорено Юни 1, 2006 (Редактирано) Дааа аз също имам основание да похваля Ники Фена, защото от известно време работя с един негов продукт и съм много доволен Сдобих се с това посредством Pesho2k и го ползвам без забележки. http://s2.photobucket.com/albums/y23/Naudi...urrent=amp2.jpg Ей това ми е в студиото и си бачкам с него всеки божи ден ! Прочетох мнения тук като : "Един ден ще станеш голяма работа..." Абе хора, той човека си е голяма работа в момента защо да чака "единия ден" !? Достатъчно красноречив е факта, че работи и нещата му се получават качествено Ники от мен имаш признание 100% макар да не се познаваме Редактирано Юни 1, 2006 от Reckless Цитирай
Nikifena Отговорено Юни 1, 2006 Автор Отговорено Юни 1, 2006 Благодаря ти много приятелю. Но има още много да се уча Старая се да стават нещата. Пък те колко стават това само хора като теб могат да кажат Цитирай
alexnous Отговорено Юни 2, 2006 Отговорено Юни 2, 2006 ...е точно тоя дистрибутор на слушалки ме вълнува (за ква цена става дума)....а също и преампа...ама май станахме много на опашката...бтв. биx напраил едно тестче - можем да го сравним с Rolana MMP-2 (който ползвам в момента и звучи....) .... Цитирай
PlamenM Отговорено Юни 2, 2006 Отговорено Юни 2, 2006 Леймърски въпрос но...възможно ли е съответния преамп да се използва за лайв озвучаване на акустичен инструмент...т.е акустична китара с пиезокристал, преамп, пулт...? Цитирай
peshoy2k Отговорено Юни 2, 2006 Отговорено Юни 2, 2006 Леймърски въпрос но...възможно ли е съответния преамп да се използва за лайв озвучаване на акустичен инструмент...т.е акустична китара с пиезокристал, преамп, пулт...? ми не виждам защо да не може Цитирай
docc Отговорено Юни 2, 2006 Отговорено Юни 2, 2006 Не само,че може,ами то това е и работата на един Preamp.Стига вх. му чувствителност да е пригодена за съответния тип сигнал(това не е проблем за производителите,а въпрос на решение,или опция).В повечето случаи Mic.Preamps са пригодени за работа със сигнали с всчкаква чувствителност. Цитирай
Nikifena Отговорено Юни 2, 2006 Автор Отговорено Юни 2, 2006 Леймърски въпрос но...възможно ли е съответния преамп да се използва за лайв озвучаване на акустичен инструмент...т.е акустична китара с пиезокристал, преамп, пулт...? Да си призная не съм пробвал с пиезо, но не намирам смисъл да не може, а и освен микрофонен вход този преамп има и високоомен вход за инструмент (китара/бас) с който съвсем спокойно може да се свири с пиезо Цитирай
Recommended Posts