Svanio Отговорено Май 8, 2011 Отговорено Май 8, 2011 Цветът е разликата Просто според мен излгежда по-яко До колкото знам във Варна няма Епифони. В Бг никъде няма да се пробват в магазин* писано е по тази тема 1 Цитирай
Yo The Real Отговорено Май 8, 2011 Отговорено Май 8, 2011 Не ме кефи, че е черничка. Как според теб може да се прецени, дали една китара е хубава или не само според снимка!?! Много странно мнение! Човека очевидно питаше дали някой е имал досег с китарата, а това е много масов модел и голяма част от форума е пипала такава китара. Аз обаче не съм. Извинявам се за offtopic-а, но ми направи впечатление коментара. Цитирай
Stoyan88 Отговорено Май 8, 2011 Автор Отговорено Май 8, 2011 По-добра китара за рок,метъл музика до 300лв. от тази която е на снимката явно няма. Цитирай
Stoyan88 Отговорено Май 8, 2011 Автор Отговорено Май 8, 2011 Ако се сетите за нещо по яко пишете пичове Цитирай
Stoyan88 Отговорено Май 8, 2011 Автор Отговорено Май 8, 2011 Щом я няма във Варна ,тогава в кой град мога да намеря такава китара? Цитирай
Svanio Отговорено Май 8, 2011 Отговорено Май 8, 2011 Ох.. свържи се с магазин Динакорд в София примерно musicworld.bg те могат да ти я поръчат от Thomman.de просто се свържи с тях, те ще ти обяснят всичко подорбно и разбрано, не се тревожи, това е. Горе долу да, добра китара за парите си, можеш да видиш дали 2ра ръка няма да излезе нещо, което все пак ще е и в България, че да можеш да го пробваш.Има си раздел във форума "продавам" където можеш да видиш обяви за китари и други неща. Можеш да пуснеш и обява в раздел "купувам" за това, което търсиш. Успех Цитирай
golfabitch Отговорено Май 8, 2011 Отговорено Май 8, 2011 Едва ли ще му е изгодно да купи нещо от тук защото е пълно с мизерници които си пробутват боклуците а и тук нещата 2-ра ръка е с много малка ценова разлика отколкото на новите. Цитирай
Stoyan88 Отговорено Май 8, 2011 Автор Отговорено Май 8, 2011 Благодаря ти Ваньо Show,но golfabitch до някъда е прав.Предпочитам да си я купя нова.LET IT BE ROCK Цитирай
Svanio Отговорено Май 8, 2011 Отговорено Май 8, 2011 (Редактирано) Само от опит: Аз исках да си купя това епифонче, супер е, успях да го пробва, но реших че за 300лв може и да изкочи нещо по-добро 2ра ръка пазено, няма да давам подробности, но ми изкочи за малко по-вече*но в моя вариант/ нови струни/някои части да сменя/ дребна работа по тялото* епито ми падаше на 350. Намерих по-добра оферта за горе долу тези $, затова написах това имах тази дилема за тази китара. Дано да съм бил полезен, че не ми е приоритет да поствам такива коментари ПП Ваньо Show е за приятели само Редактирано Май 8, 2011 от buy&sell Цитирай
Dankata0071 Отговорено Май 8, 2011 Отговорено Май 8, 2011 Виж китарите Корт. Те са добри за цената си! А как по точно става това с поръчването на Епи от динакорд? Аз също се интересувам от 1 Епи но не искам направо да го поръчам искам да го чуя и пипна преди това 2 Цитирай
Stoyan88 Отговорено Май 8, 2011 Автор Отговорено Май 8, 2011 И аз съм на принципа да я пробвам,но като няма как.Незнам дали до 300 лв. cord китарите са добри,на външен вид са добри Цитирай
golfabitch Отговорено Май 8, 2011 Отговорено Май 8, 2011 Виж китарите Корт. Те са добри за цената си! А как по точно става това с поръчването на Епи от динакорд? Аз също се интересувам от 1 Епи но не искам направо да го поръчам искам да го чуя и пипна преди това http://forum.muzikant.org/index.php?/topic/86159-ca-iidhuea-a-thomannde/ Тука си го пише.Във формуляра трябва да си напишеш,че първо искаш да го пробваш преди да го платиш. Цитирай
Stoyan88 Отговорено Май 8, 2011 Автор Отговорено Май 8, 2011 Във Варна има динакорд.Мисля да има пиша по емейла дали могат да доставят такава китара и да я пробвам преди да я платя. Цитирай
Mairomaster Отговорено Май 8, 2011 Отговорено Май 8, 2011 Незнам дали до 300 лв. cord китарите са добри,на външен вид са добри До 400 лева са им доста добри китарите, за ценовия си клас. Аз свиря с X-6, втора китара ми е и съм супер доволен. Можеш да сърчнеш един-два мои поста в по стари теми, подробно съм описал китарата и положителни и отрицателни(такива май неможах да намеря де) черти. Имаше също и обширна тема за китарите Cort. Можеш и нея да потърсиш. А също предимство ти е, че Cort ги има в musicworld.bg и не е нужно да чакаш доставки от чужбина и такива, а и не съм сигурен ама можеше и да може да я пробваш китарата първо. 1 Цитирай
Stoyan88 Отговорено Май 8, 2011 Автор Отговорено Май 8, 2011 Знам че във Варна има доста музикални магазини и в нито един ако няма китари епифон то тогава язък за магазините им. Цитирай
Recommended Posts