Jump to content
Българският форум за музиканти

Stoyan88

Members
  • Мнения

    73
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Електрическа Китара

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Stoyan88's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Здравейте искам да си закупя ел.барабани за апартамента ми.Харесал съм си този модел Alesis nitro mesh kit,но незнам дали мога да взема нещо по добро до 800лв.Моля за вашите съвети.
  2. Здравейте барабанисти,дойде време да си взимам нови палки,старите се износиха вече,че мисълта ми е вече съм пробвал про марк и вик фирт,но гледам в чуждите форуми коментират палки от фирма Vater че били здрави палки,дори по издръжливи от вик фирт,някой да има мнение впечетление от тях?Избрал съм си тези https://www.musicworld.bg/bg/c_166/i_49034/VATER_VH7AN_Manhattan_7A_Nylon.html
  3. В българските сайтове не ги срещам.Ще си ползваме от нашите сайтове.Пак който е в по голям град може да си купи от музикален магазин без да плаща доставка,а ние в Ямбол само онлайн можем да си поръчаме палки за съжаление.
  4. Досега съм пробвал само две марки палки промарк и викфирт.Доволен съм и от двете,но сякаш промарк малко по-добре ми пасват на захвата ми,тъй като аз хващам палката най в края,с три пръста,незнам защо но така ми е най удобно въпреки че по правило не е правилно.Ще опитам тези промарк които ми пратихте.
  5. Благодаря че ми отговори,от кой сайт мога да поръчам таки палки или трудно се намират.
  6. Да благодаря,свирил съм с вик фирт 5б но ми идват тежки,тях ги счупех за 3 месеца и то винаги ми се чупи дясната палка като ударя чинела,засега два чифта съм чупел и то все по един и същ начин.Искам и друго да попитам,ако взема два чифта вик фирт нова 5А с пластмасов връх има ли вероятност да искарам по дълъг период с тях отколкото да закупя един чифт пак от вик фирт но от по високия им клас американ класикс 5А с пластмасов връх.Двата чифта на нова излизат около 24лв. а единия чифт американ класикс е около 22лв.Незнам кое си заслужава повече.
  7. Здравейте,малко съвет от барабанистите в сайта,скоро си закупех палки на вик фирт 7а около 20лв. и на първото свирене топченцата на върховете станаха на половина,а са ми най-удобни по дължина и лекота,обаче много бързо се износват.Нещо по издръжливо да ми препоръчате като марка,максимум до 5а като размер тъй като 5б ми идват тежички.Благодаря,поздрави на всички в сайта
  8. Прочетох доста за палките,мисля да опитам vic firth amarican classic 5b като за начало
  9. А като марка коя да е vater,wancent,liverpool,vic firth,valeto,stagg много са.Нещо което ви е направило впечатление.
  10. От кой сайт ще ми препоръчате да поръчам
  11. А за vic firth качествени ли са?
  12. Здравейте нов съм в тази сфера,бихте ли ми препоръчали здрави палки за барабани за около 20лв. най-вече като марка,тъй като има много марки и незнам на коя да се спра.
  13. Барабаните на които свиря са сонор.Цената им е била 1000лв. Добре звучат но ще ги настроя малко
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.