Dankata0071 Публикувано Май 7, 2011 Публикувано Май 7, 2011 http://shop.visiarts.net/?cPath=29_33&sort=2a&page=6 Това само онлайн магазин ли е? Имали място където може да се пробват китарите? Цитирай
Svanio Отговорено Май 7, 2011 Отговорено Май 7, 2011 "Магазинът" има изключително либезен support, допитай се до него за всякакви въпроси, не, че @Yves не ти отговори правилно 1 Цитирай
Явор тъпото Отговорено Май 7, 2011 Отговорено Май 7, 2011 Не знам дали съм прав, но цените на тоя сайт ми се струват много странни, ето един бърз пример: http://shop.visiarts.net/bg/catalog.html?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=1440&category_id=41&manufacturer_id=98 http://www.thomann.de/de/laney_lv100.htm С други думи, цената на въпросното кубе в Томанн е със 100 лв по-ниска, което си е доста голяма разлика 4 Цитирай
IgniteAll Отговорено Май 7, 2011 Отговорено Май 7, 2011 Магазинът е само онлайн. Наистина имат добър съпорт. Velius, всеки сам решава от къде да пазарува, а да си гласуваш сам на коментарите е доста нелепичко. 7 Цитирай
Явор тъпото Отговорено Май 7, 2011 Отговорено Май 7, 2011 (Редактирано) Точно затова дадох примера,за да може всеки да реши къде да пазарува,нима не е в полза на колегите? Редактирано Май 7, 2011 от Velius 3 Цитирай
IgniteAll Отговорено Май 7, 2011 Отговорено Май 7, 2011 Ти май винаги четеш заглавията по свой начин. Ако искаш отвори тема, в която да опишеш как от томан всичко е най-достъпно и евтино, но тук темата е за друго. Понеже винаги ми цъкаш по един минус на коментарите, щом ти доставя удоволствие потърси всичките ми коментари и ме докарай до -3000 рейтинг. За мен ще бъде чест да знам, че така цениш моята светла личност. Дотук виждам само как биеш тъпана, че не знам кой магазин бил зле, защото китара струвала 2500лв., а от Амазон излиза 900 долара и че от там ще я купуваш, защото в БГ магазините ни са зле. После странно как долита доклад за твое лично съобщение как пазариш китара за 400лв., защото ти била "отпаднала една сделка". Имам едно питане към теб и искам да си максимално откровен с мен, защото не мога да скрия тази въпросителна в главата си. Защо така клепеш магазините ни публично във форума, после тихо се изнизваш и все едно нищо не е станало, а хората остават с грешни впечатления? Дотук никога не си бил прав и сега не си, защото вкарваш темата е офтопик, а това никак не е желателно. П.П. Да не ми забравиш отрицателния вот на коментара, защото няма да мога да спя. Виждам, че си нацъкал всеки свой коментар, за да премахнеш онези 60% негативен вот, който бе натрупал. И с този проблем ще занимая администраторите на форума утре, защото ти си явен пример за злоупотреба с тази даденост на форума. 11 Цитирай
Dankata0071 Отговорено Май 8, 2011 Автор Отговорено Май 8, 2011 Според мен не е добра идея да взимам китара от интернет... Искам да я пипна и да я чуя. ЗНаете ли някъде в София да се продава Epiphone Goth Explorer? Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Май 8, 2011 Отговорено Май 8, 2011 Според мен не е добра идея да взимам китара от интернет... Искам да я пипна и да я чуя. ЗНаете ли някъде в София да се продава Epiphone Goth Explorer? Прощавай ако греша,но нали преди по-малко от месец търсеше Jackson Kelly , а после си взе един Корт и всичко беше ок? Цитирай
Dankata0071 Отговорено Май 8, 2011 Автор Отговорено Май 8, 2011 Според мен не е добра идея да взимам китара от интернет... Искам да я пипна и да я чуя. ЗНаете ли някъде в София да се продава Epiphone Goth Explorer? Прощавай ако греша,но нали преди по-малко от месец търсеше Jackson Kelly , а после си взе един Корт и всичко беше ок? Още не съм купил китара.. Отказах се от келито сега се колебая м/у Корт KX1Q и Epiphone Goth Explorer. Корта съм го пробвал и съм много доволен но експлорера кърти бих искал и него да го пробвам честно казано го предпочитам като външен вид пред корта... Цитирай
Slacoth Отговорено Май 9, 2011 Отговорено Май 9, 2011 Това само онлайн магазин ли е? Имали място където може да се пробват китарите? Човекът, който стои зад този магазин е член на форума. Ако някой модератор прецени, нека ти каже кой му е ник-нейма. Аз в момента не си го спомням. п.с. - преди не купувах нищо втора употреба, защото ме беше страх. Сега предпочитам да пазарувам предимно втора употреба неща и съм много доволен - марково и изгодно. Цитирай
Cutthroat Отговорено Май 9, 2011 Отговорено Май 9, 2011 И аз да се изкажа за втората употреба - всичките ми китари са втора ръка. Предимствата за мен са, че ако е имало дефекти то до 2-3 години би трябвало да са се проявили. Освен това е много по-изгодно като съотношение цена/качество. А сега по време на кризата направо е рай за хората с пари, които си търсят инструмент. Цитирай
Явор тъпото Отговорено Май 9, 2011 Отговорено Май 9, 2011 (Редактирано) Човекът, който стои зад този магазин е член на форума. Ако някой модератор прецени, нека ти каже кой му е ник-нейма. Аз в момента не си го спомням. Да, и аз установих, че модераторите тук лобират за някои нашенски магазини и ме бяха взели на мушка, понеже си позволих да изкажа собствено мнение относно цените им - два пъти досега ме банват и ми шибат яко минуси, сякаш това ще ми съсипе живота Ама какво да се прави, дай на мижитурката малко власт и му гледай сеира Редактирано Май 9, 2011 от Velius 3 Цитирай
Dankata0071 Отговорено Май 9, 2011 Автор Отговорено Май 9, 2011 И аз да се изкажа за втората употреба - всичките ми китари са втора ръка. Предимствата за мен са, че ако е имало дефекти то до 2-3 години би трябвало да са се проявили. Освен това е много по-изгодно като съотношение цена/качество. А сега по време на кризата направо е рай за хората с пари, които си търсят инструмент. Съгласен съм за това държа око на форума Продавам Понякога се появяват супер изгодни обяви 1 Цитирай
chris_barnes Отговорено Май 9, 2011 Отговорено Май 9, 2011 Ама какво да се прави, дай на мижитурката малко власт и му гледай сеира Ми как няма да те банват? Същото е като във футбола - червен картон за обида на съдията. На който не му изнася просто не купува и това е. Като му се чака на някой да му дойдат нещата от Томан 2-3 седмици да чака. Аз обикновено съм припрян и като си навия нещо на пръста го купувам веднага. След като visiarts могат да си позволят да поддържат такива наличности, и да доставят в рамките на 1 ден си е тяхно право на какви цени ще продават. 2 Цитирай
Recommended Posts