cooloff Публикувано Май 4, 2011 Публикувано Май 4, 2011 здравейте, би ли могъл някой да ми каже къде мога да намеря такъв женски жак: http://www.bustedgear.com/repair_Fender_deville_jack.html ????????????????????????? Трябват ми два !!! И шестограмчето за бриджа за Мексикански Фендър ???????? xxxx са несериозни и нямат такива аксесоари... От провинцията съм и не мога намеря тя неща тук.. Благодаря Ви предварително. Цитирай
Mairomaster Отговорено Май 4, 2011 Отговорено Май 4, 2011 От всеки магазин за електроника и инструменти предполагам. И по принцип изреченията се завършват с един препинателен знак, до колкото знам. Цитирай
cooloff Отговорено Май 4, 2011 Автор Отговорено Май 4, 2011 Мерси колега вашият коментар не ми е от полза...а за техническите грешки се извинявам...Бързах..... и много обичам недовършените изречения и многоточието . (точка) 1 Цитирай
Георги Тотев Отговорено Май 4, 2011 Отговорено Май 4, 2011 (Редактирано) За "буксата" както каза и колегата от магазин за електроника, ако няма покрай вас ровиш из сайтовете и си поръчваш .... А за шестограН-а във всяка железария продават комплекти .... многоточие Герги Редактирано Май 4, 2011 от Георги Тотев Цитирай
stomanow Отговорено Май 4, 2011 Отговорено Май 4, 2011 ^Абе баш за фендер трудно ще намериш по железариите.. Цитирай
blr Отговорено Май 4, 2011 Отговорено Май 4, 2011 Виж си в спецификациите на китарата с какви щестограми ти е струнника, метрични или инчови. Ако са метрични-в първата железария 1.5 мм, ако не са е доста по-сложно. Ще ти трябва 1/16" щестограм. Аз преди време търсих на няколко места и нямаше. Накрая си намерих в Германия. Цитирай
stomanow Отговорено Май 4, 2011 Отговорено Май 4, 2011 ^Именно.На мексиканските не знам как са,но американските са инчови.Можеш да си поръчаш от ибей. Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Май 4, 2011 Отговорено Май 4, 2011 Днес вече поствах детайлни инструкции по една тема за жакове, сега ще се въздържа Цитирай
blr Отговорено Май 4, 2011 Отговорено Май 4, 2011 Американските със сигурност са инчови. Squier-ите, продавани в Европа, от друга страна, са метрични. Нямам идея мекасиканските какви са, вероятно зависи и за кой пазар е правен инструмента. Ако не можеш да намериш информация, просто си купи едно ключе 1.5 мм от железарията за около левче и пробвай. Ако превърта, занчи е инчов. Не се опитвай навиваш с него ако не е точният размер. Цитирай
cooloff Отговорено Май 4, 2011 Автор Отговорено Май 4, 2011 Шестограмче си намерих вече,благодаря на всички отзовали се. и ако букса си намеря-страхотно! Цитирай
Fallenblood Отговорено Май 4, 2011 Отговорено Май 4, 2011 такава букса надали ще намериш! или търсиш в ибей(+регионалните му филиали) и подобните му сайтове съответната букса с евтина или безплатна доставка (и от китай идват, ама бавно), или поръчваш в някой голям магазин за електроника, който внася от големите международни доставчици. има едни жакове за панелен монтаж в правоъгълен корпус, които са по-лесни за намиране - можеш да използваш такъв и с жици да го свържеш към платката... Цитирай
kiusha82 Отговорено Май 4, 2011 Отговорено Май 4, 2011 http://www.tpetrov.com/search.php?prod=STEREO-%D0%93%D0%9D+6%2C3MM+F86 http://www.tpetrov.com/search.php?prod=STEREO-%D0%93%D0%9D+6%2C3MM+F78 Опитвам се да помогна,не знам дали ще ти свършат работа. Цитирай
cooloff Отговорено Май 4, 2011 Автор Отговорено Май 4, 2011 Благодаря. Близко сме но не е същото Цитирай
Recommended Posts