RosenBg Публикувано Май 1, 2011 Публикувано Май 1, 2011 Привет!Доскоро свирех с ел.китарката през компа но реших да си взема кубе.Колебая се между Fender Mustang 2 и Behringer VT50FXH.Приемам и други предложения на цена до 350лв.Държа да има вградени ефекти .Благодаря предварително!! Цитирай
maxim09 Отговорено Май 1, 2011 Отговорено Май 1, 2011 (Редактирано) И аз да се включа с предложение, за малко лампово комбо, но по-знаeщите да предложат някакво в този ценови диапазон. Мисля, че имаше някакви модели на Crate 5 W. Сега видях, че комботата, които се дискутират са по 40-50 W, но ако не е проблем за автора на темата, да се споменат и лампови такива в този ценови диапазон. Редактирано Май 1, 2011 от maxim09 Цитирай
Явор тъпото Отговорено Май 3, 2011 Отговорено Май 3, 2011 (Редактирано) Пробвал съм ги и двете, определено Берингера е с класа над Мустанга - по принцип кубетата на Берингер са по-добри от фендерските.При китарите, обаче, не е така Редактирано Май 3, 2011 от Velius 4 Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Май 3, 2011 Отговорено Май 3, 2011 Пробвал съм ги и двете, определено Берингера е с класа над Мустанга - по принцип кубетата на Берингер са по-добри от фендерските.При китарите, обаче, не е така ^Педалите и "процесорите" им също не се славят като най-хубавите Цитирай
RosenBg Отговорено Май 3, 2011 Автор Отговорено Май 3, 2011 Колеги,благодаря за мненията!Насочвам се към Mustanga заради възможноста за връзка с компа.Обаче ме притеснява тези 40W да не са ми малко слабички.Просто нямам никаква представа как звучат 40w в домашна обстановка! Цитирай
Mairomaster Отговорено Май 3, 2011 Отговорено Май 3, 2011 (Редактирано) 40w могат да ти съборят и прозорците. Айде образно казано е това, ама схващаш намека. Ако не се занимаваш с група примерно и 15w ще са ти достатъчни да си свириш сам (даже и доста по-малко, ама от ефтините кубета не се намират маловатни с хубав звук особено). Аз карам с 30w Randall V2XM и съвсем спокойно, като се усили, надвиква барабаните в стаята, и е направо безмислено да се свири с толкова усилено кубе, само ти чупи ушите. Това е чисто и просто за ватове и сила на звука ако говорим, без да немесваме други неща. Редактирано Май 3, 2011 от Mairomaster 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 3, 2011 Отговорено Май 3, 2011 Разгледай Peavey Vypyr, особено ако можеш да кихнеш за 30 вата модела. Цитирай
Slash's Snakepit Отговорено Май 5, 2011 Отговорено Май 5, 2011 ново кубе за 350лв бягай колкото се може по-надалеч, берингер и подобни долнопробни марки ще те набутат после ще продаваш и то винаги на загуба. Мой съвет: тук в форума се продават много добри маркови кубета, събери още някой друг лев и купи нещо което ще ти върши работа и за напред. препоръчвам ти лампови около 40-50W или транзистор около 75W, важното е комбото да е от висок ценови клас 800 и нагоре,а с повечко търсене изпадат и за по 400-500лв. Цитирай
Recommended Posts