edgecrusher Публикувано Април 17, 2006 Share Публикувано Април 17, 2006 Аз понеже съм и викач и съм забелязал че има разлика в гласа ми ако вкарам няколко бири или ако пия нещо "твърдо" преди пеене. Та въпроса ми е Вие с какво се наливате преди/ по време на концерт или репетиция и как това ви влияе на гласа. Уточнение: Не говорим за вода. Това е ясно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CorvusCorax Отговорено Април 17, 2006 Share Отговорено Април 17, 2006 Аз лично се чувствам дожре след малко бира, по възможност по-студенка преди пеене. Ако ме боли гърлото задължително изпивам поне една бира. Иначе ми помагат и мляко с мед, и негазирани натурални сокове (предпочитам ябълков). Ако пия алкохол преди пеене не се чувствам добре и се изморявам по-лесно... Иначе една "промивка" с биричка винаги ми действа добре преди пеене. Че и по време на. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
barni Отговорено Април 17, 2006 Share Отговорено Април 17, 2006 Аз понеже свирукам а не пея пак и по време на концерт не моа да пия зарад туй преди участие наблягам на биричка яката пак за след концерт вапроса е много сложен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Април 17, 2006 Share Отговорено Април 17, 2006 "Gajul" преди пеене е номер 1 !!!!!!!!!!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
toshevski Отговорено Април 18, 2006 Share Отговорено Април 18, 2006 Какво е "Gajul" ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KingdomX Отговорено Април 18, 2006 Share Отговорено Април 18, 2006 ми аз понеже не си давам много зор да пея пия каквото ми падне...наблягам на мастиката Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ALBIREO Отговорено Април 18, 2006 Share Отговорено Април 18, 2006 Пилешки бульончета - №1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Април 19, 2006 Автор Share Отговорено Април 19, 2006 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Април 19, 2006 Share Отговорено Април 19, 2006 (Редактирано) Какво е "Gajul" ? Ей туй синьото бутил4е дето тез приятели го пият на масата! Водка смесена с не6то - отпу6ва ти гърло-мърло ... Супер е преди пеене! Пък и настроението ти подобрява :metalist: Ефекта е наистина поразителен!! Редактирано Април 19, 2006 от visiondann Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sa6tiat Отговорено Април 19, 2006 Share Отговорено Април 19, 2006 Флайтокс. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sad But True Отговорено Април 19, 2006 Share Отговорено Април 19, 2006 Само нафта не пием,оти не му знайм мезето .... и вода от пералната шото горче. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tinkerbell Отговорено Април 19, 2006 Share Отговорено Април 19, 2006 Пилешки бульончета - №1 Съгласна съм Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
toshevski Отговорено Април 19, 2006 Share Отговорено Април 19, 2006 Хехе е яко за пиенето ама става труден контрола над гласа и после що публиката нещо се мръщи на по- високите тонове. А може и да е заради техниката или пък озвучителя... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sad But True Отговорено Април 19, 2006 Share Отговорено Април 19, 2006 (Редактирано) То е нож с две остриета,за китара говоря,границата между това да се 4увстваш с 12 пръста на лявата ръка и да се чувстваш със вързани пръсти е много тънка,и трябва да се внимава.А за пеене доколкото знам нищо не е по-добро от разгрявката (разпяването). Редактирано Април 19, 2006 от Sad But True Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
glezlata007 Отговорено Април 19, 2006 Share Отговорено Април 19, 2006 Една малка ракийка преди свирене винаги ме отпуска-точно толкова, колкото трябва Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts