Baby Thomas Публикувано Април 12, 2006 Публикувано Април 12, 2006 Здравейте. Иска ми се да си направя предпазна решетка на АМР-а, за да се избегне трошене на лампи. В еБей намерих такава джаджа, но не ми се дават 50 лева. ЕТО как изглежда предлаганото там изделие. Не държа да е перфектно изглеждащо, нито да е никелирано и т.н. Просто някаква здрава мрежа, която да фиксирам с винтове или нещо такова. И да не е скъпо, щото инак по-добре да си поръчам това от линка. Благодаря предварително за идеите! Цитирай
Sad But True Отговорено Април 12, 2006 Отговорено Април 12, 2006 АМи намери си една стара печка за отопление .ЕЛВА мисля че се казваха.И според мен със съвсем малко усилия можеш да си направиш решетка,тип предпазна Цитирай
Nikifena Отговорено Април 12, 2006 Отговорено Април 12, 2006 на аутокад правиш чертеж на решетката и даваш да ти е изрежат на лазер. После със спей е боядисваш и си готов. Такава решетка ще ти дойде не повече от 15 лева според мен..... Ако не можеш да си направиш чертежа свиркай (и без туй има много да те черпя ) Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 12, 2006 Автор Отговорено Април 12, 2006 Това за АутоКАД е нелоша идея, но я намеря къде да ми я изрежат, я не. Да не говорим, че може и да свалят някойя кожица тук... По-скоро си мислех да купя някоя ниска оградна мрежа или такава за зайци/кошери/етц. Която да става да се изкриви и с 4 видии да закрепя за кубето... Но ще обмисля и предложените щедро варианти от Никифена и Sad But True... Цитирай
stratocaster Отговорено Април 12, 2006 Отговорено Април 12, 2006 намери няколко железни пръчки с подходяща дебелина. измисли размерите и отиди при някой заварчик, който има CO, защото с обикновен електрожен не става. после пръсни със спрей и готово. спрей - 5 лв. заварка - най-много 2 лв да ти вземе такива CO машини имат по гаражите, където заварят ламарините на колите Цитирай
the_gorer Отговорено Април 12, 2006 Отговорено Април 12, 2006 Вземи некфа плоскост, сложи фрезер с диаметър 2-3 сантима на бормашина и направи това: Цитирай
wolfgang Отговорено Април 13, 2006 Отговорено Април 13, 2006 достатъчно е да завинтиш един метален профил с ширина 3-4 см на гърба на кутията - по-евтино решение ... трудно иначе пиви предлагат предпазна решетка на цена 20-тина гущера, която идва сток с европейските версии на амповете заради европейските стандарти за безопастност - мойто комбо е така. ако ще купуваш нещо - най-добре е да е това. Цитирай
Vlad Отговорено Април 13, 2006 Отговорено Април 13, 2006 (Редактирано) За ориентир - лазерното рязане на мястото,което знам, е 30 цента/$/ на линеен метър. Което не е никак много. А предложението на волфганг ми звучи добре. "пиви предлагат предпазна решетка на цена 20-тина гущера" Успех! Влад Редактирано Април 13, 2006 от Vlad Цитирай
Sad But True Отговорено Април 13, 2006 Отговорено Април 13, 2006 За ориентир - лазерното рязане на мястото,което знам, е 30 цента/$/ на линеен метър.Което не е никак много. А предложението на волфганг ми звучи добре. "пиви предлагат предпазна решетка на цена 20-тина гущера" Успех! Влад Лазерно или плазмено,защото има съществена разлика м/у двата процеса. А и това ,че пише (предполагам) на вратата лазерно е по-скоро търговски трик,щото лазерното не е толкова евтино. Питам затова защото,ако е лазерно рязане може да се отреже ламаринка с дебелина 0.5мм,но при плазменото минималната дебелина е 2 мм(колкотро и оператора да се кълне .че няма проблем),иначе излиза всичко на юфка. Жалко ,че Baby Thomas не е от Варна,иначе го уреждам веднага този му проблем. Цитирай
Fender_str Отговорено Април 14, 2006 Отговорено Април 14, 2006 За ориентир - лазерното рязане на мястото,което знам, е 30 цента/$/ на линеен метър.Което не е никак много. А предложението на волфганг ми звучи добре. "пиви предлагат предпазна решетка на цена 20-тина гущера" Успех! Влад Лазерно или плазмено,защото има съществена разлика м/у двата процеса. А и това ,че пише (предполагам) на вратата лазерно е по-скоро търговски трик,щото лазерното не е толкова евтино. Питам затова защото,ако е лазерно рязане може да се отреже ламаринка с дебелина 0.5мм,но при плазменото минималната дебелина е 2 мм(колкотро и оператора да се кълне .че няма проблем),иначе излиза всичко на юфка. Жалко ,че Baby Thomas не е от Варна,иначе го уреждам веднага този му проблем. Я кажи къде е това място, че аз съм от Варна и ми трябва! Цитирай
Sad But True Отговорено Април 14, 2006 Отговорено Април 14, 2006 За ориентир - лазерното рязане на мястото,което знам, е 30 цента/$/ на линеен метър.Което не е никак много. А предложението на волфганг ми звучи добре. "пиви предлагат предпазна решетка на цена 20-тина гущера" Успех! Влад Лазерно или плазмено,защото има съществена разлика м/у двата процеса. А и това ,че пише (предполагам) на вратата лазерно е по-скоро търговски трик,щото лазерното не е толкова евтино. Питам затова защото,ако е лазерно рязане може да се отреже ламаринка с дебелина 0.5мм,но при плазменото минималната дебелина е 2 мм(колкотро и оператора да се кълне .че няма проблем),иначе излиза всичко на юфка. Жалко ,че Baby Thomas не е от Варна,иначе го уреждам веднага този му проблем. Я кажи къде е това място, че аз съм от Варна и ми трябва! Напиши ми на ПМ какво точно трябва да се изреже Цитирай
SomeoneElse Отговорено Април 14, 2006 Отговорено Април 14, 2006 Купи си от някой "Магазин за 1 лев" един ей такъв сешоар за дрехи, "на квадратчета", после с ножовката режи и оформи каквото и колкото ти трябва. Изпитан метод! Цитирай
berserker Отговорено Април 15, 2006 Отговорено Април 15, 2006 В Бриколаж продават мрежа на ромбчета,като тази,която слагат по решетките и броните на колите,но не е алуминиева а стоманена(така ще е и по-здраво).Можеш лесно да и направиш някаква рамка ако е необходимо,да я хванеш за нея с винтове,после я пръскаш с някакъв спрей и си готов.Само незнам какъв е минималния размер на разфасовките,които продават. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 15, 2006 Автор Отговорено Април 15, 2006 Йееее, това със сушилника за дрехи е доста идейно. Още в понеделник тръгвам да обикалям!!! Цитирай
Recommended Posts