kolio_k Публикувано Март 29, 2011 Публикувано Март 29, 2011 Имам педала отдавна, но днес си свирих с него и реших да му врътна кратко демо. http://www.youtube.com/watch?v=VdV5vjWqde4 Според мен много приятен овърдрайв, но сериозно различен като саунд от Тюбскриимър типа (не изяжда ниските ). Най практичното в него е EQто, с чиято помощ драйвът може да се нагласи да звучи оптимално във всеки амп. Семпълът е записан с Фендер Стратокастер и чистия канал на Hayden MoFo 30 амп с 1x12 кабинет 4 Цитирай
Jordan_J Отговорено Март 29, 2011 Отговорено Март 29, 2011 Супер си е драйва - когато човек може да свири, всичко звучи! 2 Цитирай
ultramega Отговорено Март 29, 2011 Отговорено Март 29, 2011 Много ми харесва звученето Би ли ми казал кое е парчето което свириш в началото. Вече втори път слушам да го свириш и не мога да се сетя. Нещо на СРВ ли е? Цитирай
kolio_k Отговорено Март 29, 2011 Автор Отговорено Март 29, 2011 Мерси Това не е парче, извадих го от един семпъл на овърдрайв, който гледах преди години в нета. Нямам си идея какво точно е и на кой, свиря го защото ме кефи Цитирай
travelcaster2 Отговорено Март 30, 2011 Отговорено Март 30, 2011 Не бъди толкова безпощаден. Слагай някакъв банер за под 12г. и за хора със сърдечни проблеми например, че не е препоръчително да слушат това. Отскоро не пуша, но като го чух, запалих цигара на балкона; гледам, че по Перловската река вече плуват 2-3 Стратокастера. Кольо, извинявай за шегата, просто благородно ти завиждам, а хуморът ми е малко чепат. Не съм първият, който използва алегорията с плаващи китари. Писах в канала ти в You Tube, че съм горд да чуя българин да изпълни Dolomite на Scott Henderson. И то не в детската стая пред компютъра, както няколко младежа правят плахи опити - нотите ги има в Нета, а на голяма сцена с бигбенд! 6 възходящи хоруса, и не цитираш Scott, а показваш свой натюрел. Очаквам с интерес още много твои неща. Цитирай
kolio_k Отговорено Април 4, 2011 Автор Отговорено Април 4, 2011 Много ти благодаря за коментарите (както и на всички други писали). Няма никакви проблеми със шегите и аз ги обичам Радвам се, че саунда (и свиренето ми) ти харесва Цитирай
rockfire Отговорено Септември 16, 2011 Отговорено Септември 16, 2011 Машинката звучи страхотно, а този звук е мечта Цитирай
Явор тъпото Отговорено Септември 17, 2011 Отговорено Септември 17, 2011 (Редактирано) Съгласен съм с Визуалния Дан - Колката дори Милин Камък да сложи, пак ше звучи чудно Редактирано Септември 17, 2011 от Velius 1 Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 18, 2011 Автор Отговорено Септември 18, 2011 Радвам се че мислиш така , но според мен и добрия педал помага много. Цитирай
Recommended Posts