Downingtn!! Публикувано Март 27, 2011 Публикувано Март 27, 2011 И едно кавърче и от мен(нас). Започнахме с едно наше интро, но малко се поразминахме, но случва се Има още какво да се желае, но мисля, че е г/д добре : ) http://vbox7.com/play:cda8ce96 1 Цитирай
MR_STENCH Отговорено Март 27, 2011 Отговорено Март 27, 2011 Toва ако го види и чуе Hetfield сигурно ще се н***ре от кеф . Браво ! Цитирай
bsavov Отговорено Март 27, 2011 Отговорено Март 27, 2011 Човек, ти си машина. Браво! Като гледах клипа си припомних с носталгия как гледахме металика на видеокасета навремето, когато нямаха още видеоклипове. Стикам палци и давай напред. Поздрави и Упсехи. Цитирай
мегатон Отговорено Март 31, 2011 Отговорено Март 31, 2011 В случая,даже си е много добре !!! За ''Downingtn!!''Супер сте! Metallica-Master of Puppets Цитирай
SOLD! Отговорено Април 1, 2011 Отговорено Април 1, 2011 По принцип не съм голям фен на Металика, но горното ми хареса много. Браво бе! Особено на фронтмена, голямо уважение от мен. Свиренето, че си е идеално, едно на ръка, ама на мен вокалите повече ме впечатлиха, на живо звучат много добре. Ако вземеш да понаучиш някоя техника, ще си идеалка. Цитирай
Downingtn!! Отговорено Април 2, 2011 Автор Отговорено Април 2, 2011 (Редактирано) ^ Това се опитвам и аз, сега се мъча с дишането още Иначе мерси много на всички, това значи много за мен : ) Редактирано Април 2, 2011 от Downingtn!! Цитирай
serengeti Отговорено Април 3, 2011 Отговорено Април 3, 2011 Братле,евалата че толкова добре пееш докато свириш,повярвай ми много малко хора го могат! Цитирай
Downingtn!! Отговорено Април 3, 2011 Автор Отговорено Април 3, 2011 Леле, басистът е много зле Хахаа, знаем си го ние :D Цитирай
Iv4ata_GuItaR Отговорено Април 8, 2011 Отговорено Април 8, 2011 Фронтмена е добре като цяло (има на места да поработи с вокалите на 2 част преди солото дрането е ужасно зле) солата са добре още малко трябва да ти е по сигурна ритмиката.ОБАЧЕ Басиста е ТРАГИЧЕН другия пат ако свири така му драпнете кабела по добре изобщо да го няма.Или го научете да свири или земете друг.Само той ви е проблема! Цитирай
Recommended Posts