bluelemon Отговорено Май 19, 2011 Автор Share Отговорено Май 19, 2011 Да, бе! 220... Всъщност единствено исках да спомена за цената на частите. За всичко останало си абсолютно прав.Имаше и нерви, но ми беше и забавно Понеже се занимавам с разни компютърни неща, принципно човек не е свикнал да плаща за нещо което не може да изпие или да пипне. Та са ме питали ами не може ли да стане за 100 лева. Естествено че може но ще изглежда като за 100 лева. Та човек получава това за което си плаща. Както аз бях наясно колко ще ми струва в магазина. Верно не бях сигурен в резултата преди да се захвана, но без да опиташ няма как да стане. Иначе за подаръка не съм забравил само да ми се отвори път към София ще ти драсна на Л.С. ProjectHamsterdam екстра са семплите, ще направим и нови ей така за спорта и на по бира. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Telerig Отговорено Май 19, 2011 Share Отговорено Май 19, 2011 (Редактирано) Поздравления за проекта и за изпълнението... удоволствие е да се четат такива теми Редактирано Май 19, 2011 от Telerig 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Май 19, 2011 Share Отговорено Май 19, 2011 Поздравления за добрата работа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stork Отговорено Август 9, 2011 Share Отговорено Август 9, 2011 Поздравления за проекта и мерака. Това беше за мен най-интересната тема във форума. Като настроение и емоция ме върна 30-тина години назад. Ясно е, че колони на пазара ще има - дали СинЛимон или други, но ще се намират и ще вършат добра работа. Поздрави и на Тони. Мислех си да си купя някаква колона за бас, ей така от скука и като за последно, но сега си мисля дали да не опитам да ........ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bluelemon Отговорено Август 10, 2011 Автор Share Отговорено Август 10, 2011 (Редактирано) Благодаря! Готино е! Вече забравих колко гадно ми беше и сега само си свиря с кеф. Редактирано Август 10, 2011 от bluelemon Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Parni_Valjak Отговорено Септември 7, 2011 Share Отговорено Септември 7, 2011 BlueLemon, виждам, че ProjectHamsterdam ще организира посещение на събитието в Банкя. Мисля,че би било интересно и полезно да се появиш и ти, заедно с озвучителното тяло. Ако не можеш, поне го прати по него, за да направя демонстрация на измерванията по време на техническия клас. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ProjectHamsterdam Отговорено Септември 7, 2011 Share Отговорено Септември 7, 2011 Аз лично нямам нищо против, останалото зависи от BlueLemon. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bluelemon Отговорено Септември 7, 2011 Автор Share Отговорено Септември 7, 2011 Принципно обмислям варианта и аз да присъствам. Видях че се пада и събота. Би ми било много интересно и дано да успея да се организирам. Ако ли не ще говорим с ProjectHamsterdam как да стане хавата с кабинета. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 13, 2011 Share Отговорено Октомври 13, 2011 Чух озвучителното тяло и много ми хареса. Звучи ясно, има много ниски, но не звучи разлято и замазано - напротив, има добра дефиниция. Освен това, говорителят не трещи излишно много, както някои говорители. 1х10 кабинет имаше толкова бас-че звучеше по-близо до 2х12. Много ми хареса. Пoздравления към bluelemon за добре свършената работа, както и към Parni_vajlak за очевидно правилните консултации. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Октомври 14, 2011 Share Отговорено Октомври 14, 2011 (Редактирано) Звукът е добър, останалото е финиш. Гледам, че си майна, та ти предлагам да си вземеш от Викиват сносен плат за отпред и да приключиш с външния вид. Честно казано зеблото повече ме кефи, ама точното му опъване е невъзможно - все ще му се намери някоя крива нишка. Викиватския плат е 6лв/м за 1.5м ширина. Редактирано Октомври 14, 2011 от L.K. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bluelemon Отговорено Октомври 14, 2011 Автор Share Отговорено Октомври 14, 2011 (Редактирано) Данке Евтиме, радвам се че ти харесва. Снощи си направихме едно събиране Пловдивската агитка, които бяхме във София да си покажем гиъра Беше много гот и си посвирихме на различни кабинети и китарки, включително бях занесъл и кабинета с главата. Мисля че на колегите също им допадна. L.K. знам за плата на викиват, но за сега не смятам да се занимавам с него. В смисъл че последното нещо което ме притеснява е външния вид. Иначе ще добие модерен вид с черен плат. П.С. Хора вие не спите ли Редактирано Октомври 14, 2011 от bluelemon 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts