Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
Да, бе! 220...

Всъщност единствено исках да спомена за цената на частите. За всичко останало си абсолютно прав.Имаше и нерви, но ми беше и забавно :music336: Понеже се занимавам с разни компютърни неща, принципно човек не е свикнал да плаща за нещо което не може да изпие :cheers2: или да пипне. Та са ме питали ами не може ли да стане за 100 лева. Естествено че може но ще изглежда като за 100 лева. :rolleyes: Та човек получава това за което си плаща. Както аз бях наясно колко ще ми струва в магазина. Верно не бях сигурен в резултата преди да се захвана, но без да опиташ няма как да стане. Иначе за подаръка не съм забравил :) само да ми се отвори път към София ще ти драсна на Л.С.

ProjectHamsterdam екстра са семплите, ще направим и нови ей така за спорта и на по бира.

• Отговори 145
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено (Редактирано)

Поздравления за проекта и за изпълнението... удоволствие е да се четат такива теми :thumbs_up:

Редактирано от Telerig
  • 2 months later...
Отговорено

Поздравления за проекта и мерака. Това беше за мен най-интересната тема във форума. Като настроение и емоция ме върна 30-тина години назад. Ясно е, че колони на пазара ще има - дали СинЛимон или други, но ще се намират и ще вършат добра работа. Поздрави и на Тони.

Мислех си да си купя някаква колона за бас, ей така от скука и като за последно, но сега си мисля дали да не опитам да ........ :hysterical:

Отговорено (Редактирано)

Благодаря! :thumbs_up: Готино е! Вече забравих колко гадно ми беше и сега само си свиря с кеф.

jun_guitarheros_animated.gif

Редактирано от bluelemon
  • 4 weeks later...
Отговорено

BlueLemon, виждам, че

ProjectHamsterdam

ще организира посещение на събитието в Банкя. Мисля,че би било интересно и полезно да се появиш и ти, заедно с озвучителното тяло. Ако не можеш, поне го прати по него, за да направя демонстрация на измерванията по време на техническия клас.

Отговорено

Принципно обмислям варианта и аз да присъствам. Видях че се пада и събота. Би ми било много интересно и дано да успея да се организирам. Ако ли не ще говорим с ProjectHamsterdam как да стане хавата с кабинета. :thumbs_up:

• 1 month later...
Отговорено

Чух озвучителното тяло и много ми хареса. Звучи ясно, има много ниски, но не звучи разлято и замазано - напротив, има добра дефиниция. Освен това, говорителят не трещи излишно много, както някои говорители. 1х10 кабинет имаше толкова бас-че звучеше по-близо до 2х12. Много ми хареса. Пoздравления към bluelemon за добре свършената работа, както и към Parni_vajlak за очевидно правилните консултации.

Отговорено (Редактирано)

Звукът е добър, останалото е финиш.

Гледам, че си майна, та ти предлагам да си вземеш от Викиват сносен плат за отпред и да приключиш с външния вид. Честно казано зеблото повече ме кефи, ама точното му опъване е невъзможно - все ще му се намери някоя крива нишка. Викиватския плат е 6лв/м за 1.5м ширина.

Редактирано от L.K.
Отговорено (Редактирано)

Данке Евтиме, радвам се че ти харесва. Снощи си направихме едно събиране Пловдивската агитка, които бяхме във София да си покажем гиъра :greenball: Беше много гот и си посвирихме на различни кабинети и китарки, включително бях занесъл и кабинета с главата. Мисля че на колегите също им допадна.

L.K. знам за плата на викиват, но за сега не смятам да се занимавам с него. В смисъл че последното нещо което ме притеснява е външния вид. Иначе ще добие модерен вид с черен плат. :music336:

П.С. Хора вие не спите ли :girl_witch:

Редактирано от bluelemon