Jump to content
Българският форум за музиканти

Изработка на китарен кабинет


Recommended Posts

Да, бе! 220...

Всъщност единствено исках да спомена за цената на частите. За всичко останало си абсолютно прав.Имаше и нерви, но ми беше и забавно :music336: Понеже се занимавам с разни компютърни неща, принципно човек не е свикнал да плаща за нещо което не може да изпие :cheers2: или да пипне. Та са ме питали ами не може ли да стане за 100 лева. Естествено че може но ще изглежда като за 100 лева. :rolleyes: Та човек получава това за което си плаща. Както аз бях наясно колко ще ми струва в магазина. Верно не бях сигурен в резултата преди да се захвана, но без да опиташ няма как да стане. Иначе за подаръка не съм забравил :) само да ми се отвори път към София ще ти драсна на Л.С.

 

ProjectHamsterdam екстра са семплите, ще направим и нови ей така за спорта и на по бира.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 145
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

  • 2 months later...

Поздравления за проекта и мерака. Това беше за мен най-интересната тема във форума. Като настроение и емоция ме върна 30-тина години назад. Ясно е, че колони на пазара ще има - дали СинЛимон или други, но ще се намират и ще вършат добра работа. Поздрави и на Тони.

Мислех си да си купя някаква колона за бас, ей така от скука и като за последно, но сега си мисля дали да не опитам да ........ :hysterical:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря! :thumbs_up: Готино е! Вече забравих колко гадно ми беше и сега само си свиря с кеф.

 

 

jun_guitarheros_animated.gif

Редактирано от bluelemon
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

BlueLemon, виждам, че

ProjectHamsterdam

 

ще организира посещение на събитието в Банкя. Мисля,че би било интересно и полезно да се появиш и ти, заедно с озвучителното тяло. Ако не можеш, поне го прати по него, за да направя демонстрация на измерванията по време на техническия клас.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Принципно обмислям варианта и аз да присъствам. Видях че се пада и събота. Би ми било много интересно и дано да успея да се организирам. Ако ли не ще говорим с ProjectHamsterdam как да стане хавата с кабинета. :thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Чух озвучителното тяло и много ми хареса. Звучи ясно, има много ниски, но не звучи разлято и замазано - напротив, има добра дефиниция. Освен това, говорителят не трещи излишно много, както някои говорители. 1х10 кабинет имаше толкова бас-че звучеше по-близо до 2х12. Много ми хареса. Пoздравления към bluelemon за добре свършената работа, както и към Parni_vajlak за очевидно правилните консултации.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Звукът е добър, останалото е финиш.

Гледам, че си майна, та ти предлагам да си вземеш от Викиват сносен плат за отпред и да приключиш с външния вид. Честно казано зеблото повече ме кефи, ама точното му опъване е невъзможно - все ще му се намери някоя крива нишка. Викиватския плат е 6лв/м за 1.5м ширина.

Редактирано от L.K.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Данке Евтиме, радвам се че ти харесва. Снощи си направихме едно събиране Пловдивската агитка, които бяхме във София да си покажем гиъра :greenball: Беше много гот и си посвирихме на различни кабинети и китарки, включително бях занесъл и кабинета с главата. Мисля че на колегите също им допадна.

L.K. знам за плата на викиват, но за сега не смятам да се занимавам с него. В смисъл че последното нещо което ме притеснява е външния вид. Иначе ще добие модерен вид с черен плат. :music336:

 

П.С. Хора вие не спите ли :girl_witch:

Редактирано от bluelemon
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.