Jump to content
Българският форум за музиканти

cornell

Members
 • Posts

  26
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Инструмент
  вокал,китара,бас

Contact Methods

 • Website URL
  https://m.facebook.com/MRAKBG
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Варна
 • Interests
  alternative rock,alternative metal,post punk

  M.R.A.K-My Rage And Kindness (ex Last Season)

Recent Profile Visitors

708 profile views

cornell's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Dedicated Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

6

Reputation

 1. Трябва да пробваш.Иначе вече май всичките Shure SM 58 са Made in Mexico...е изключвам китайските ментета. Аз лично предпочитам Sennheiser made in Germany . Ама най-добре да пробваш. Моите микрофони са Sennheiser E935 и Electro-Voice N/D967,но там парите са други.
 2. Ами пусни си оригинала
 3. Без коментар....Само така!!! Чакам да си купя следващия албум
 4. Ако става въпрос за сценичен:Във форума се продава Shure SM 58 2-ра ръка закупен от Динакорд. Иначе нови,най-близо до тази сума са Sennheiser E835 и Electro-Voice N/D767а.Аз лично не съм фен на Shure SM58.... За запис Rode NT1-A ,АKG Perception 220 или audio technica at3035,но трудно се намират 2-ра ръка под 200 лева.
 5. Ok.Благодаря за инфото.
 6. Видях го вече ...ще помисля още малко
 7. Това ми пратиха като инфо : Работните честоти са: A - 854.945 MHz B - 864.625 MHz
 8. За пеене Sennheiser E935,E945 ,Е835,Shure beta 58,или безжичните им версии ...също и Audix OM7. Лошото е ,че в БГ няма голям музикален магазин ,където да има почти всичко налично и можеш да го изпробваш на място...в повечето случаи се поръчва. При толкова много МОЛОВЕ е жива трагедия да няма по един голям музикален магазин във всеки голям град. Но като няма клиенти ...така ще е .
 9. то ако DB Technologies са (два пъти по-скъпи) два пъти по-хубави щях да ги взема ама...кой знае...в днешно време често можеш да се подлъжеш от цената
 10. Благодаря за инфото. Аз имам тапи AKG,те не са ми проблем....мен и честотата ме интересува,дали е разрешена,писах им на Musicworld... Иначе някой ако има впечатление от друг , по-скъп вариант да пише.
 11. Корнел от край време на повечето концерти пее "около" тона...забелязал съм ,че като свири и пее сам с акустична китара се получава по-добре(то и аз съм така),но аз го харесвам като творец,което е най-важното за мен.Харесвам творци,а не изпълнители. В крайна сметка оценките ги дават медиите и публиката,а те не са професионални музиканти.....Глен Хюс ,който е изключителен вокалист и творец е по-малко популярен от Ози Озбърн....,който изобщо не харесвам....малцина са професионалистите в този форум,повечето сме аматьори и музиката ни е хоби..... ....аматьор няма как да се осъвършенства само с четене във форума...някои неща ги разбирам защото съм посещавал малко вокален педагог...но и в момента знам ,че имам нужда от такъв.... но всеки сам си преценява дали да посещава и има ли смисъл да посещава ако не смята да се занимава професионално а относно "сбърчените физиономии и вратните жили"... може да намериш на доста известни певци снимки с "такива " ...това са сценично поведение,чувства ,емоция на сцената... Важното е всеки до колкото може да се усъвършенства...има родени певци,има и други ,които трябва да поработят за да станат такива...и трети ,които колкото и да работят няма как да станат. Поздрави !!! Мнение от "меломан".
 12. Здравейте, някой ползвал ли е такава: http://www.musicworld.bg/bg/c_1305/i_22769/HED_Audio_WIEM_100_set_B.html Ако има наблюдения да коментира. Ако някой може да предложи сносен, не много скъп вариант да ми пише.Говоря за по-евтини варианти от Shure и Sennheiser. Очаквам мнения на хора ,които са ползвали такива системи. Поздрави!!!
 13. Озвучаването си е от огромно значение.....особено това ,което чуват изпълнителите на сцената... а пък в дадения случй дойдох направо от работа-неразпят,което си личи,а на мен ми трябват поне 30 мин. да се разпея....но трудно се уговарят съвместни концерти с графика ми в службата...другия път по-добре
 14. да,да...то духането не е като пеенето
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.