Jump to content
Българският форум за музиканти

alexisawesome

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара, вокали

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bulgaria

Contact Methods

  • Skype
    kitaramen22

alexisawesome's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Ами мога да ти препоръчам китарите на LAG. Френски са и имат много добър звук. Само дето ше трябва да добавиш 200 - 250 лева...
  2. За рок и метал, но всъщност не е за мен а за басиста ни...
  3. Здравейте! Търся бас китара и исках да се допитам до мнението ви. Иска ми се някоя бас китара второ употреба да намеря на що годе добра цена, да не е повече от 500 лева. Например ето на тези съм се спрял за сега: http://bad_link/prodavam-bas-kitara-i-basovo-kube-i24570023http://bad_link/prodavam-bas-kitara-i-basovo-kube-i24570023 за фактора съм чул, че си е китайска марка, но не знам как звучи не мисля да се доверявам на предрасъдъци :Д ето и тая: http://bad_link/aston-dpb---bas-i23441173 за астона не съм чувал много и... и още една... http://bad_link/bas-kitara-esp-f-104-i22415009 и тая последна: http://bad_link/bas-kitara-ashton-ab1-i14398881 Чудя се дали тези модели са добри, а ако знаете някоя по - добра (до 500 лб) хубава предлагайте
  4. Мерси за съветите Май засега съм се спрял на Sennheiser E835 S пък ще видя
  5. Тука гледам 2 - ра употреба една реплика на Shure SM 58... даже не една доста са и се чудех дали има голяма разлика в звученето. Предполагам де, ама за всеки случай да се допитам, че не съм голям специялист в областта на микрофоните.
  6. Здравейте! Трябва ми микрофон, но има много малко наистина добри микрофони на добра цена. Разполагам с около 150 лв и се чудя дали можете да ми препоръчате някой микрофон, който да се вмества в тия пари.
  7. Китарата която използвам сега е bullet strat и съм много доволен. Вади много добър звук . Препоръчвам ти я нея. С Affinity- то съм свирил само веднъж в 1 музикален и и тя е добра, но на мен по - ми харесва Bullet - a.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.