Jump to content
Българският форум за музиканти

Ap-6

новаци
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    2

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Ap-6's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • One Year In Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

8

Обществена Репутация

  1. Ap-6

    Фукня

    А пък аз така за нова година... 😉
  2. Yamaha P-515 е точно в бюджета ви. По- добро в този диапазон няма. Дървени клавиши, трисензорна клавиатура, налично е в мюзикстор . де с безплатна доставка Yamaha P-515
  3. Bлагодаря ти, много се забавиха нещата, тук никой не писа, та отидох при Канев. Ако се наложи, ще търся и Стефан Кудев
  4. Колеги, необходим ми е лютиер във Варна за сетъп на една китара и един бас. В стара тема четох за Боян Матев, но посочените в темата телефони не работят- единият- домашният явно трайно е спрян, мобилният е изключен. Дали се занимава още този човек с тази дейност, актуални телефони, ако имате да напишете, или някой друг да ми препоръчате евентуално? Благодаря.
  5. Не разбирам, когато някой си изтърси питанката, колегите се надпреварват любезно да му услужат с грамотни обяснения... а авторът на питанката просто зарязва темата и едно "благодаря" не оставя. Като че тия хора друга работа си нямат. Е така, бе, заради едното възпитание, благодаря се казва, питащ родителю на дъщеря... 💀
  6. Гледах видеа на инструмента. Не знам, ама не ме грабна - като за парите, за които се продава. Не чух нещо впечатляващо. Само цифрата е дебела. Спецовете по аранжори да не се сърдят, не бих извадил подобни пари за този инструмент.
  7. Ами тънки звуци. Не чувам повече от два слоя семпли. Качествена музика, аранжимент се получава, когато се ползват качествени звуци, а не плява. Като за без пари толкоз, на някой може да му влезе в употреба. От Студиолоджик нямаме големи очаквания по принцип, нямат капацитет. Само някаква съмнителна слава, че правят уж добри клавиатури, което далеч не е така.
  8. Нищо не струват. И без пари ги не ща.
  9. FP 10, FP-30, FP-60, плюс моднатата нова Х версия, са с една и съща 3-сензорна клавиатура. Кавай и те са добавили трети сензор в ES520. Доближаването до риъл пиано е свързано с по-широк бюджет- да речем минимум двоен, като за едно CP88. ПиАно се пише, то срам направо.
  10. Тоя Кетрон е толкоз стар, че... пък и като му гледам оценките от купувачи в Томан, сигурно ще сбъркаш. Другият модул е подобен, само че по- нов. Зависи за какво искаш да го ползваш, ако е за любителско подрънкване- вторият. За професионално свирене, за звукозапис- не стават изобщо и двата. В тоя ценови диапазон каквото и да купиш, ще е с посредствен звук. И за клавир- синт се отнася.
  11. Ap-6

    Roland Jupiter-4

    В ebay може, ама reverb е мястото за муз. инструменти. Най-евтиният Jupiter-4 е 5000 евра... сега пак погледнах- няма го, явно се е продал. Четири се продават в момента, от 6000 евро нагоре.
  12. Затова не се купуват Артезии, Хемингуеи, Томани и други подобни куче марка "пиана". За две години свирене- смяна на гумичките с графитни контакти, скъсани са. Който ви го е пробутал това пиано, сега го търсете да ви продаде гумена лента с контакти- обикновено са на октава. Ето така изглеждат- https://replacementremotecontrols.com/yamaha-v341360r-keyboard-12-key-rubber-contact/
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.