Jump to content
Българският форум за музиканти

Vaseto Varbanov

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Vaseto Varbanov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Обществена Репутация

  1. Нещо ново от мен.Ще съм благодарен на фийдбака ви.Мерси предварително.
  2. Какво имаш предвид под хаотично?
  3. [media][/media]Първите 3 песни от соло албума ми!Много ще се радвам да ги чуете и да кажете мнението си. Благодаря ви за вниманието! Не знам защо не мога да embed-на player-a.
  4. Дайте едно мнение приятели [soundcloud]https://soundcloud.com/vasetovarbanov/everlasting-nightmare-1[/soundcloud]
  5. Нещо мое, което го снимах точно след като го измислих.
  6. Здравейте!Чат пат пиша музика и това е последното, което излезе и просто реших да го споделя.Направено е на Guitar Pro 6, тъй като свиря само на бас китара, а скоро събрах група и сме нямали възможност още да я запишем с истински инструменти.Надявам се да ви хареса! [soundcloud]https://soundcloud.com/vasetovarbanov/the-prophecy-of-osiris-2[/soundcloud] Ако на някой го кефи ето още едно: [soundcloud]https://soundcloud.com/vasetovarbanov/the-gates-of-nether-1[/soundcloud]
  7. Хайде да ми е честитa първата китара.Пожелайте ми успех с начинанието. Китарата е Flight CAG110C BK. Надявам се избора ми да е бил добър.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.