Jump to content
Българският форум за музиканти

X_X

newbies
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Инструмент
  sqkyv

X_X's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. X_X

  Reaper

  https://ibb.co/foLAS8 Ако знаеш как може да се оправи това, пиши ми във фейсбук защото тук ще стане адски бавно. https://www.facebook.com/ilko.todorov2
 2. X_X

  Reaper

  Здравейте, работя с рийпър от близо година, но отскоро използвам BIAS FX като амп и Focusrite аудио интерфейс. Проблемът ми е, че настройвам уж всичко както си му е реда, рийпъра ми разпознава аудио интерфейса обаче като включа да записвам канала си тече, свиря си като пич, чувам си китарата, няма проблем, обаче нито звук не влиза в проклетия рийпър... някой някакви идеи къде може да е проблема? Ето и снимки: https://ibb.co/g18OEo https://ibb.co/jVd6Zo https://ibb.co/kgaW0T Please help!
 3. Добре, понеже аз съм изключително зле в сферата на компютърните технологии, има ли място в софия, на което мога да отида, да кажа какво искам и някой да ми направи всички настройки (аудио драйвери и всякакви подобни) така, че да се смъкне латенцията до ниво, на което няма да се усеща и ще мога да свиря и записвам спокойно...идеята ми е да си го ползвам като процесор/педалборд и да си правя записчета с рийпър БЕЗ латенция, това е.... Ако някой може да помогне наистина, бих бил много благодарен!
 4. Ами, записи единствено с Рийпър, съвсем демо, с редени барабани на ФЛ студио, иначе нищо по-професионално. Значи с тези параметри не би трябвало да имам латенция казвате, така ли???
 5. Не че съм човека, който трябва да ти казва как да си възпитаваш детето, ама това че ти през 80-те си израстнал с кръпката и сигнал не значи, че би било лошо да хвърлите и един поглед на съвременната рок/метъл музика. Задължително ли е да е на БГ? То най-добрата рок/метъл музика не е на български. Това е само едно глупаво ограничение според мен.
 6. Здравейте, искам да попитам кои от вас са използвали програмата Bias FX na Positive grid. Интересува ме какви параметри трябва да има компютъра ми за да нямам неприятна латенция на звука по време на свирене. Планирам да си купя audio interface Focusrite scarlett 2i2, но първо бих искал да знам дали компютърът ми има достатъчно добри параметри за да е безпроблемно свиренето. Laptop HP Процесор : Intel® Core i5-6200U CPU @ 2.30GHz 2.40GHz RAM - 4GB 64 битова операционна система, процесор, базиран на х64 Благодаря!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.