Jump to content
Българският форум за музиканти

fofone

новаци
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

fofone's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте драги форумци, незнам дали темата ми е за тук, но имам адското желание да организирам музикален конкурс. Знам че това е адски сложно като организация, но мисля че мога да се нагърбя с това начинание. Проблема е там 4е незнам откуде то4но да започна ще съм Ви адски благодарен ако можете да ми помогнете да стартирам организирането на това с някой друг съвет. Благодаря предварително и се извинявам ако съм объркал мястото на темата
  2. Ето за всички желаещи още инфо относно стипендиите на TMS пожелавам на всички успех.За повече информация !!!ДАРБИ!!! и !!!ТУК!!! :godbless:
  3. Ето за всички желаещи още инфо относно стипендиите на TMS пожелавам на всички успех.За повече информация !!!ДАРБИ!!! и !!!ТУК!!! :godbless:
  4. хаха и ако бях написал school правилно нямаше да е зле , но се надявам да ме извините
  5. Здр. мисля че тук трябваше да пусна темичката предлагам на вниманието ви един свтевно признат университет Tech Music Schooll които е един сред най-реномираните университети за профилирана музикална подготовка. Университета се намира в Лондон и предлага от 3 месечни професионални курсове до бакалавърски,магистърски и сертификати за завършен майсторски клас , той предлага учители утвурдени като музиканти които са водещи в своята област на музиката и най-добрите студенти излизат на сцена с водещите звезди на лондонската сцена.Tech Music Schooll предлага подготовка по барабани,китара,бас китара, перкусии,вокална подготовка и пиано. Ето ви и едно линкче на един от сайтовете на университета http://www.drum-tech.co.uk/ ако има йнтерес от някой да ми пише аз съм лиценсиран представител на Tech Music Schooll за България .
  6. Университета е Tech Music Schooll London http://www.drum-tech.co.uk ето ви и работещ линк ако имате други вапроси пишете
  7. АмИ ЗаВиСи КурсОвеТе Са По 1950 ПаУнДа За 3 Месеца , а БаКалаВъРсКиТе ПрОгРами са 3 годишни по 2770 Паунда и Пак КазВам НямА ДруГ толкова реномиран университет в Англия с цени на обу4ения под 3000 паунда годишно.Така че си правете сметка и ако наистина имате желание да полу4ите такава тапия решете аз съм насреща
  8. Аз ве4е имам разрешение да представям университета тук в БГ но това с у4лището малко ще се забави но ако има желаещи могат да се свържат с мен и аз ще им обясня подробно как могат да отидат в Лондон на един курс примерно , макар че университета има и бакалавърски и магистърски програми .
  9. Предварително се извинявам , че обърках мястото на темата. Здравейте искам да ви представя една идея която ще бъде реализирана през следващата година. Искам мнението ви за създаване в България на училище провеждащо курсове по барабани, китара и вокална подготовка , след завършването на които обучаващите се да получават световно признати дипломи от Университет като този http://drum-tech.co.uk.Та въпросът ми е : бихте се записали на подобен курс и имате ли приятели с подобни интереси.
  10. Здравейте искам да ви представя една идея която ще бъде реализирана през следващата година. Искам мнението ви за създаване в България на училище провеждащо курсове по барабани, китара и вокална подготовка , след завършването на които обучаващите се да получават световно признати дипломи от Университет като този http://drum-tech.co.uk.Та въпросът ми е : бихте се записали на подобен курс и имате ли приятели с подобни интереси.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.