Jump to content
Българският форум за музиканти

dushkov

Members
  • Мнения

    39
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от dushkov

  1. Можете ли да ми препоръчате чупеща стойка за микрофон, да е здрава, че все купувам такива, които изкарват десетина развъртания/затягания и им се чупят закрепващите механизми [emoji856]...и естествено да не е много скъпа, нещо до 50лв. Изпратено от моят Lenovo Z90a40 с помощта на Tapatalk
  2. Аз ползвах няколко години Marshall VS65r. Мисля, че ще ти свърши чудесна работа за разнообразието от стилове които свириш, има много мек тон! Изпратено от моят Lenovo Z90a40 с помощта на Tapatalk
  3. dushkov

    Кленов гриф?

    Аз чистя с musicnomad f-one oil Изпратено от моят Lenovo Z90a40 с помощта на Tapatalk
  4. Не се ли връща сам в горно положение?
  5. Точно него разглеждам! Изпратено от моят Lenovo Z90a40 с помощта на Tapatalk
  6. Здравейте колеги, можете ли да ми помогнете с избора на wah, като критериите ми са педала да има пружина за да може сам да се връща в изключено положение. Пробвал съм behringer но не ми харесва звукът му. Благодаря предварително! Изпратено от моят Lenovo Z90a40 с помощта на Tapatalk
  7. Ще се радвам да споделите мнение колеги И за много години! https://www.youtube.com/watch?v=6HvUEQBXxCY
  8. dushkov

    Out of Tune

    По-скоро представяне Виждам, че ти рекламираш студио, може да ни запишеш например
  9. dushkov

    Out of Tune

    Здравейте, ще се радвам ако погледнете нашия фейс-профил. Свирим от Deep Purple, през Metallica и Bon Jovi, до Nickelback и Linkin Park, и разбира се авторски парчета Благодаря! www.facebook.com/BandOutOfTune http://www.reverbnation.com/BandOutOfTune
  10. Ето тук е казано доста по въпроса за микрофоните: http://forum.muzikant.org/topic/1668-ieedhioiie-aeeiaieie-idhioea-eiiaeaaicaoidhie/ Страхотна тема!
  11. Ако разрешите да допълня въпросите: Samson предлагат USB Condenser и Dynamic микрофони. Каква е разликата в 2-та типа микрофони и кои са по-подходящи за записване на вокали?
  12. Благодаря ти! Ще проверя!
  13. Ако някой може да ми каже къде в бг може да се пробва тази китара. Също така приемам някакви предложения и за други марки, като изискването ми е грифът да е малко по широк. Веднага казвам, че пробвах китари в магазин Фактор и Райзингфорс(зад Уникредит), но нищо не ме грабна.
  14. Вече три пъти късам 4-та струна???(с флойд съм) Мисля си че е от струните - Elexir, преди тях съм късал само 1-ва, както обикновенно.
  15. Аз също наскоро се оглеждах за електро-акустична китара и се спрях на марката Takamine. Виж модела EG341SC, който е в ценовия порядък на горепосочения Ibanez. http://www.musicstore.de/en_EN/EUR/Takamin...p;campaign=EPOQ
  16. dushkov

    Korg Ax3000g Sample

    Здрасти! Аз от скоро се сдобих със същия процесор. Преди да си го купя доста се поогледах и смея да твърдя че този Ах3000g е един от най-добрите като звук и с най-добра цена. Все още не съм го разучил на 100%. Звука който си постигнал не е никак лош. Може да сложиш малко chorus(съвсем малко) колкото да омекоти тона, но да не се усеща! Звука който постихнах в домашни условия се различава от този който излиза на сценична апаратура. А там е убийствен звука!!!!!! Можеш да си сигурен че модела 3000 превъзхожда 1500. Но иначе и на колегата звука не никак лош!
  17. Благодаря ти!!!! В този сайт намерих това което ме интересува!
  18. Здравейте, надявам се някой да ми даде повече инфо за адаптерите с които са оборудвани по старите модели на Ibanez(не говоря за моделите оборудвани с Dimarzio). Кой са с low, medium и high output. Интересувам се защото възнамерявам да си сменям адаптерите с някои добри стари адаптери от Ibanez, по възможност японски.
  19. Благодаря ти за изчерпателния отговор! Малко извън темата: Как се получи звука след смяната с Bill?
  20. Благодаря Ви!!!! А да знаете дали Seymour Duncan '59 TB59-1b е за нек позицията, и ако е, от къде мога да го намеря!
  21. Търся мнение, може ли да се комбинира китара Jackson 30DK с адаптери Bill Lawrence L500(бридж) и Seymour Duncan '59(нек). Питам, защото зная, че на Jackson съвместимите адаптери са F-type, но не зная тези дали са такъв тип.
  22. dushkov

    Съвет?

    Аз бих казал следното: Музиката е "любов". Китарата е като тялото на жена. Почуствай сърцето си и това което ти харесва най-много, вземаш! От там нататък трябва много труд, но и талант. Успех!
  23. dushkov

    Toneworks Korg Ax3000g

    Виждам, че си пуснал тази тема доста отдавна, ама няма никакви коментари. Би ли казал, събрал ли си някакви впечатления за този процесор, на него ли се спря или си взе друг?
  24. dushkov

    Ableton Live

    Определено имам да черпя! Много съм ти благодарен! По принцип съм на ти с компютрите, а и с китарите. Ако нещо мога да ти помогна, не се колебай да ми пишеш! Бъди жив и здрав!
  25. dushkov

    Ableton Live

    Би ли ми казал как точно се прави този automation на master канала?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.