Black Bird Публикувано Януари 16, 2008 Публикувано Януари 16, 2008 Ето семпли от новия ми ДИСТОРТИОН ЗЕСТ" МИЛИН КАМЪК" ВРАЦА. Имах същия преди 15 години...купен нов за 105 лв. Сега го намерих отново...и няма да се разделяме... Ето и семпли. Записани Диста в компа а от там е добавен само импулс на амп и реверб. http://nalbantov.com/Bulgarian_Distortion_...MILIN_KAMUK.mp3 Цитирай
synchu Отговорено Януари 16, 2008 Отговорено Януари 16, 2008 Наборе, разбирам че са те обхванали носталгични чувства, ама честно казано е дъ сейм шит като едно време :/ Ти - иначе - добре звучиш ... Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 16, 2008 Автор Отговорено Януари 16, 2008 :) еееее ме ми развалай кефа са де Цитирай
Icarus Отговорено Януари 16, 2008 Отговорено Януари 16, 2008 Имах преди години усилвател от грамофон "3лектроника", или нещо такова. Набичено на макс звучи почти като тоя дистър Цитирай
thurston Отговорено Януари 16, 2008 Отговорено Януари 16, 2008 яко! аз имах оранжев такъв но някой го открадна (ръчичките да му изсъйнат!) някой продава ли такъв? купувам веднага. Цитирай
VOSTOK Отговорено Януари 16, 2008 Отговорено Януари 16, 2008 Ахахахаха, имаше в youtbe една ебавка "Стив Вай на Хероин" - е тука си го догодил много добре с тоя звук. Цитирай
metalhammer Отговорено Януари 16, 2008 Отговорено Януари 16, 2008 Още го пазя в шкафа - беше моднат с по яка метална кутия от дебела ламарина и заварена ! Гръмнах го на 220 волта - някой ден ще го съживя ..... Цитирай
the_gorer Отговорено Януари 16, 2008 Отговорено Януари 16, 2008 Еееех, как си мечтаех навремето за такъв дистер... и един ден мечтата ми се сбъдна. Взех такъв на старо от един пич. Не беше никак зле, но го шитнах при едно от първите си отказвания от свиренето. Много метъл е свирен с такива дистери по Българията. Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 16, 2008 Автор Отговорено Януари 16, 2008 Тия дистери са култ! Доста Винтиж...моя ще го реставрирам и ще му направя сайт Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 16, 2008 Отговорено Януари 16, 2008 Абе направо инвестирайте в завода и серийно производство. Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 16, 2008 Автор Отговорено Януари 16, 2008 (Редактирано) Е не всичко в тоя свят е майбах и мерцедеси ... :) И леко по сериозно. Някои хора си купуват ФУЗ педали за пари с които могат да нахранят 10 деца в детски дом в България за 1 седмица... А тоя дист за 20 лв вади звук като на скъп ФУЗ педал. След подмяна на някой части и препояване ще бъде убиец... Имай напредвид, че съм свирил с всякви "култуви" ефекти...и съм имал шанса да пробвам доста неща. Редактирано Януари 16, 2008 от Black Bird Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 16, 2008 Отговорено Януари 16, 2008 Ама,сериозно,Н-аудио спокойно могат да пуснат серийно,по добри са им нещата от разни берингери и др. куча марка. Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 16, 2008 Автор Отговорено Януари 16, 2008 Знам, Наудио е вече култ....и гледам че е зает тия дни иначе имам работа за него...да реставрира тая щайга и да направи един педалец нов... Цитирай
Nikola Отговорено Януари 16, 2008 Отговорено Януари 16, 2008 Любопитно: В момента Милин камък правят сглобяеми къщи А човека, който движеше тези неща избяга в щатите, работи около 5 години в къстъм отделна на Сеймор Дънкън - съвсем сериозно, а в момента произвежда следните неща - www.ilitchelectronics.com Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 16, 2008 Автор Отговорено Януари 16, 2008 (Редактирано) *аси зора е това вече е история!!! Редактирано Януари 16, 2008 от Black Bird Цитирай
Recommended Posts