synchu Публикувано Август 26, 2007 Share Публикувано Август 26, 2007 Едно инструментално парче, дето се занимавам с него напоследък... Надявам се да ви хареса. -> The Misty Mornings Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Август 26, 2007 Share Отговорено Август 26, 2007 Много яки ритъм китари изведнъж.... :rocker: :rocker: :rocker: Евала! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Август 27, 2007 Автор Share Отговорено Август 27, 2007 Thanks, наборе Ю рул. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sw1tched Отговорено Август 27, 2007 Share Отговорено Август 27, 2007 Мен и чистите китари ме кефят Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Август 27, 2007 Share Отговорено Август 27, 2007 Много як метъл си вкарал по средата, чак за момент не можах да повярвам! Ако разнообразиш тежката част може да стана чуден траш-о-дет Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chlen Отговорено Август 27, 2007 Share Отговорено Август 27, 2007 Много е добро, кефи ме яко А и бая звук си докарал Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Август 28, 2007 Автор Share Отговорено Август 28, 2007 (Редактирано) Благодаря за добрите думи и за слушането, дюдс Звукът е Garland by Gregg <_ src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_icon_shithappens.gif" alt=":icon_shithappens:">) & основна част от звукозаписната верига е X413 (API 312 type) mic preamp-a by NAudio Corp. :) Ще има вероятен ъпгрейд с некой друг вокал/grunt, ако се получи една уговорка Редактирано Август 28, 2007 от synchu Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
f1_sound Отговорено Август 28, 2007 Share Отговорено Август 28, 2007 Мнооо ме радва и мен браво Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki123bg Отговорено Август 29, 2007 Share Отговорено Август 29, 2007 Cool - харесва ми А звукът е много сочен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Август 31, 2007 Автор Share Отговорено Август 31, 2007 Благодаря за слушането и за добрите думи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Септември 23, 2007 Автор Share Отговорено Септември 23, 2007 Един update на това парче с първа опитна версия на вокали така да се каже. Благодарности на един пич - Даниел (aka Chim) за вокалите (ревЪ ) и текста. Ще се ъпдейтваме още. http://media.putfile.com/Misty-Mornings-feat-Chim Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki123bg Отговорено Септември 24, 2007 Share Отговорено Септември 24, 2007 Определено е станало по-добре с вокали. Трудно ми е да дам мнение, тъй като това не е сред стиловете които слушам, но ми идва малко бавничко като за death metal Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts