Dilian Nedev Публикувано Юли 7, 2006 Публикувано Юли 7, 2006 В последните няколко месеца излязоха няколко български таба . Аз ги посъбрах , пооправих малко (особено тайминга на killer ) и ви ги представям тук . Засега те са шест с тенденция да станат повече . БТР - Цвете от луната БТР - Елмаз и стъкло БТР - Хей момиче Епизод - Песен за Азис ФСБ - Пак ще се прегърнем ФСБ - Високо --- МодЕдит: За всички, които не четат цялата тема и се чудят какво става: в Дата.бг нещо промениха правилата за ъп/даунлоуд, затова файловете не са достъпни там! Тях, както и другите пускани в темата, можете да свалите от ТУК. 1 Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юли 7, 2006 Автор Отговорено Юли 7, 2006 Браво !!!! musicman , сега ако сложиш и една ще съм ти много благодарен Цитирай
Child^in^Time Отговорено Юли 7, 2006 Отговорено Юли 7, 2006 aaaaa браво браво. подкрепям желанието да се бодне отгоре Цитирай
Phreaker Отговорено Юли 7, 2006 Отговорено Юли 7, 2006 И аз искам да се бодне. А табовете са просто невероятни Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 7, 2006 Отговорено Юли 7, 2006 В последните няколко месеца излязоха няколко български таба... "Черната овца" и "Вярвам в теб" не заслужават ли да се включат? П.П. За тайминга на Килъра мога само да кажа: РЕСТЕКПА! :green: Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 7, 2006 Отговорено Юли 7, 2006 Ахат - Черната Овца Киора - Вярвам В Теб Може да ги сложиш при твоите, но е кофти, че не може да се едитне първия пост и да се добавят и там при останалите... Цитирай
vlex Отговорено Юли 8, 2006 Отговорено Юли 8, 2006 Baby Thomas поправи ме ако греша ма тоя на овцата не е до край Дарк или някой друг дали го има до край? Пък и в темата за таба доста се изговори кое било грешно кое не... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 8, 2006 Отговорено Юли 8, 2006 Не грешиш. Аз лично баса и барабаните мога да ги донапиша, но китарите не ги знам, нито мога да ги извадя. Много дист и разни криви хармонии - не е за мен. Дарк не знам дали има по-завършен вариант, по простата причина, че това е точно неговия ТАВ. Инак на Киора бекинга съм го писал аз, но солото го извади Килъра. Просто тайминга му беше...как да кажа... А RockMan също беше внасял корекции в Киората, ама вече не помня кое точно кое е и в тази версия имаше ли неговите промени. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юли 8, 2006 Автор Отговорено Юли 8, 2006 АААА ! Тук ги няма моите поправки върху Вярвам в теб Нищо , ще ги направя пак . Иначе за Черната овца , ако някой изкара солото ще го напиша . Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юли 8, 2006 Автор Отговорено Юли 8, 2006 (Редактирано) Така ... Ето ги двете нови допълнения към архива : АХАТ - Черната овца Киора - Вярвам в теб БТР - Цвете от луната БТР - Елмаз и стъкло БТР - Хей момиче Епизод - Песен за Азис ФСБ - Пак ще се прегърнем ФСБ - Високо Приятно разучаване и не се притеснявайте да пускате критики Редактирано Юли 8, 2006 от RockMan Цитирай
Raxus Отговорено Юли 8, 2006 Отговорено Юли 8, 2006 Ще може ли да помоля някои да напрви таб за гитар про , на Д2 -тук и сега Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юли 8, 2006 Автор Отговорено Юли 8, 2006 Ще може ли да помоля някои да напрви таб за гитар про , на Д2 -тук и сега Не че искам да обидя нещо групата или теб , но не бих искал песен на Д2 да ми обезчести компютъра . Ще го пропусна 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 8, 2006 Отговорено Юли 8, 2006 Според мен това соло на "Хей, Момиче" няма нищо общо с оригинала. Или освен аз да имам друг вариант? Моя е изцяло акустичен, няма изобщо дабълхенд и изобщо мелодията е друга... Тук съм качил само първата китара, като е записана малко по-прегледно и с добавени маркери. Освен това добавям и версията на RockMan на "Вярвам в теб": Хей, Момиче Вярвам в теб Цитирай
Recommended Posts