PlamenM 660 Posted June 16, 2017 Втори опит...някой да е запазил въпросния учебник...? Share this post Link to post Share on other sites
krassy1809 0 Posted July 31, 2019 Здравейте, интересува ме този учебник. Всички линкове са изтекли. Моля някой да ми го изпрати на krassy1809@gmail.com или да го качи в гугъл драйв и да пусне линк за сваляне. Благодаря. Share this post Link to post Share on other sites
dizzydesmond 1 Posted February 22 Здравейте, и мен ме интересува учебника, но... всички линкове за изтекли. Ще бъда благодарна на линк за сваляне! Share this post Link to post Share on other sites
Steppenwolf 722 Posted 16 hours ago Книгата все още може да бъде свалена тук: https://www.docdroid.net/5gy4euE/kirilov-harmonyinbulgarianmusic-pdf 1 Share this post Link to post Share on other sites
CyberGene 1,685 Posted 10 hours ago Мерси, това за сефте го виждам, изглежда монументално и много интересно. П.П. Всъщност в началото на темата съм писал същото 🤣 Дано тоя път да намеря повече време да го прочета... Без да забравя 😊 1 1 Share this post Link to post Share on other sites