Jump to content
Българският форум за музиканти

поредния измамник


Recommended Posts

... преби един пианист ...

И това се знае? :)

И досега не му се е случило нищо че да го откаже от тия номера? Ако няколко души ми кажата за такъв човек изобщо няма да чакам да ме прецака за да... хмм "му се направи мечка" ли каза Горера?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

слушайте какво ми разказаха

миналата зима. пиано бар Music Time на Витошка 4, собственост на Нина Николина. певица и пианист бачкат всяка вечер. от 23 до 03-04 часа. за твърдите пари - невероятната сума от 10 БЪЛГАРСКИ ЛЕВА. по 10 за музиканите и 10 за Пламен Бързийски. да - роскобоско каза, че там се бачка за бакшишите и е прав. обаче слушайте къде е майтапа. уговорката гласи, че всички бакшиши се делят на 3 - 1/3 за музикантите, 1/3 за заведението и 1/3 за мениджъра. простата сметка гласи, че при бакшиш от 100лв всеки от музикантите ще вземе 17лв <_>

 

както тръгна един лаф наскоро - бързийска работа е тва (значи ще те излъжат ) :unsure:

 

срещам го случайно на улицата оня ден - викам му "що не плати 80лв на момичето дето свири една седмица бе" и той "защото момичето беше извикано да свири на пиано за 15лв а не поиска за същите пари да свири и пее. когато викат музикант - трябва да прави всичко, което умее за едни пари - а не да иска повече пари, защото прави 2 неща. аз не съм мениджър, аз само уреждам участие срещу 30% от заплащането и бакшишите, но не отговарям за условията - каквито си ги уговорят музикантите с шефовете на заведението. аз правя услуга на толкова много музиканти, като им намирам работа в реномирани заведения - те поне да си направят труда да си уговорят условията."

чудех се кво да му кажа пък му теглих една сосна и си тръгнах - явно с такъв няма смисъл да се говори - срам да го е от бялата му коса и жената и детето, дето с изнудване на негови студенти храни (който не е разбрал - Пламен манипулира студентите, които учат при него в ДМА, за да му бачкат евтино, "да изкарат някой лев и да им мине по-леко обучението").

 

какво да се направи с тоя ? дайте съвет? той сваля цената на всички музиканти като намира на мутрите хора от провинцията и ученици за по 10-15лв да свирят.

 

абе бързийска работа е тва :angry:

Редактирано от kitaratapesho
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

най-доброто наказание - като чуете, че някой прави измами просто казвайте "бързийска работа" - нека името му да стига навсякъде преди него.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е тука се рекламира тоя мизерник:

 

http://bazar.dir.bg/read.php?f=147&i=1468&t=1468

 

Можете да му напускате подходящи отговори на обявата, която е пуснал тази сутрин. <_<

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

чета и се чудя тоя как така още и преподава и тероризира краде от музикантите..как така??няма ли някой по едричак "измамен"?Ако това е истина се ще се намери кой да му покаже как трябва да се отнася с хора които искат да изкарат някой леф ту за квартира ту за някой нов инстромент се мисля си благородни неща..без които музикантите не можем!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 5 months later...

Здравейте!

Казвам се Мая Цветкова и съм менаджер на фирма Айя - гр. Плевен.

Много благодаря за мненията относно Пламен Бързийски. Той ми се обади, видяхме се и си предлагаше услугите. От самото начало не ми вдъхна доверие, тъй като бившето ми гадже беше от El FLuego и историята покрай работата му стях беше подобна. Колкото до това, че е нагъл, то това се видя. А и не е никакъв менаджер. Менаджера се грижи за всичко около хората, които менажира, също и за техните права. Пък и незнам какъв изтънчен англичанин е, но освен английският му номер друго не видях. Кокото до процента на менаджера, наистина е нормално един менаджер да взима от 20%-50% според хонорара на изпълнителя и според участията, които му осигурява. А ако един музикант не събира в София 200-400лв. минимум, за какво ти е този менаджер, за украса и излишни разходи или?......

А и едни съвет от мен, като някой дойде да ви менажира му искайте решението за регистрация и ако в него не пише импресарска дейност просто го пуснете да паса. В БГ има мноооооооооого фирми, които са незаконни и още повече които са законни, а нищо не рабират от този вид дейност....

И си знайте правата: искайте му договор/граждански/, не повече за една година, в два екземпляра /единият за Вас другият за него/ И ВИНАГИ ЧЕТЕТЕ ТОВА КОЕТО ПОДПИСВАТЕ, А ПРИ НУЖДА СЕ КОНСУЛТИРАЙТЕ С ЮРИСТ. НИКОГА НЕ ПОДПИСВАЙТЕ С ЧАСНО ЛИЦЕ БЕЗ БУЛСТАТ ДОГОВОРИ И НЕ РАБОТЕТЕ БЕЗ ТАКИВА. МОЖЕ ДОГОВОРА ДА Е ЗА ЕДИН МЕСЕЦ - ПРОБНО НО БЕЗ ТАКЪВ ВИЕ НЯМАТЕ ПРАВА!

 

Още веднъж много благодаря за информацията, която сте пуснали за този измамник!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е брутално... Как мога да се свържа с този човек? Има ли бижута по себе си и каде паркира колата си?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пи4ове,хвърлете го това прасе към Шумен,моля ви се!!!!Ех,как ги оби4ам такива.Пламен4о ли се казва.Обещавам да го поразкрасим малко с моята бригада :killyou: А ако не си го искате,ще си го задържим на местна по4ва.Трябва да се упражнява 4овек,не може само барабани да се млатят.И без това торбите с пясък в залата,пари струват.Ехаааа,какво парти ще си спретнем-Прасе,бира,а мераклии колкото искаш :D Пламееееее,къде си Пламен4о,не се крий мойто дете,ела при бати-къци къци :D:DB)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ехаааа,какво парти ще си спретнем-Прасе,бира,а мераклии колкото искаш  Пламееееее,къде си Пламен4о,не се крий мойто дете,ела при бати-къци къци   

 

Ей още една причина да харесвам този форум, освен, че

научаваш много полезни неща и се смееш и развеселяваш особенно в

понеделник сутринта :D

vihro евала братле кефиш :angry::wub::D

всички в този форум сте пичове :D:wub:

Имах нужда да се развеселя, че нещо работата от сутринта куца :D

И виа колеги за пореден път успяхте, а този Пламенчо, ами и аз се присъединявам към vihro понякога треа силичка за беци като него :twisted:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тоя Пламен...СМЕХ!!!

 

вика ми:

"живял съм в англия" - и вади някакво свидетелство за управление на автомобил...вика"БМВ-то съм го оставил там.То нали е и с обратен волан-няма как да го карам тука"Всъщност "гъзарее" се с фолксваген-костенурка.Мен ме кефят тия колички наистина но това не е по темата.На мен ми разправяше едни (преди 2 години) че е за малко в БГ и иска да си уплътни времето.Там в УК бил да си ... майката менаджер.Уреждал някакви концерти на духовия оркестър дето ги учи тук в академията.Разправя ми" То ако се сработим ше побачкаш в англия.Пари ще изкараш да си ... майката!!!"Идва моментът в който ми звъни "абе аз съм в академията.Може ли да дойдеш да чуя какво си подготвил" (щото тогава ми се дрънкаше 2 пъти седмично за джобни...)Казах му че сега не мога но той нали си е нагъл...Следвашият момент:ПАРИТЕ.Той ми казва че задвижил нещата, с много хора работел (музиканти и шефчета)и си имал няколко сериозни връзки и музиканти дето си изкарвали по 500лв.Тактично ми казва"няма да ти е лошо да си бацаш 6 дни в седмицата и да си трупаш кинти" в крайна сметка се разбрахме ако намери участия до 2 пъти в седмицата за не по малко от 25 д ами се обади и му казах какво ми е разписанието за следващата седмица и че в четвъртък имам репетиция с групата.Звъни той в ЧЕТВЪРТЪК на обяд :) :"Аре батенце тука в хилтън пробно за 10 кинта да дръннеш от 8 до 11 :P Нали знаеш бакшиши яко!!! :D Разправям му за моята заетост точно в този момент и да не ми минава с тия пробни...И тук свършва мойта история с много поздрави по адрес на неговата леля и майка и повечето му роднини!

 

Но той пак звъня и се наложи да го излъжа че ще заминаваме с групата за Франция.На тъпак тъпа лъжа ама няма как!!!

 

Абе бързийски му работи!!!

 

П.С. Просто исках да споделя с вас приключенията ми с тази видна особа!

Редактирано от martist
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.