Jump to content
Българският форум за музиканти

МЮЗИК АЙДЪЛ ИЛИ ТЕОРИЯ НА КОНСПИРАЦИЯТА


Laura

Recommended Posts

Нагласено беше и миналата година(3ма-минават нататък,следващите 3ма ги късат),аз за това се отказах да участвам в подобни формати.Няма нищо учудващо-хората търсят шоу,зрелище и тн..Колкото и добър да си-не си ли интересен за тях-довиждане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама, моля ви се, във форума сме над 10 000 регистрирани потребители, не знам колко от тях са активни, но изобщо не мога да си обясня защо до момента има само 10-ина теми за Мюзик айдъл :) ? Останалите, к'во чакате - цвъкайте смело, Елвис е жив и си пие кафето с Хитлер, а Кърт Кобейн им свири на цигулка :blink:

 

П.П.:

Освен и аз да си отворя една тема за айдъла, а? ...например "дебелият циганин, циганин ли е повече отколкото дебел" и не ме разбирайте погрешно,но за Мюзик айдъл и една тема е много, все пак сме форум за музиканти :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласен съм, че не е нужно да има толкова теми за едно и също нещо....

ПП. А пък певците понеже не са музиканти, предлагам изобщо да се затвори раздела за певци във форума и всички потребители, които се определят като такива да бъдат баннати вовеки!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласен съм, че не е нужно да има толкова теми за едно и също нещо....

ПП. А пък певците понеже не са музиканти, предлагам изобщо да се затвори раздела за певци във форума и всички потребители, които се определят като такива да бъдат баннати вовеки!

 

По пътя на логиката и аз стигам до този извиод, само едно немога да разбера, защо трябва да се гавяр с хората, а не обратното ? Мисля че ще е по интересно на зрителите, да видат обратното (тоест хубавото), а не простотията на хората и тяхното излагане в ефир пред хиляди минилиони хора. Общо зето тази година не си струваше участието в Мюзик Айдъл и съм твърдно НЕ отностно догодишното участие ;) (защо ли?:hysterical:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Един приятел,който е на 20 и няколко години,завършил консерваторията с поп пеене,пее в хор и в пияно бар.На кратко изкарва си парите с пеене.Миналата година се яви и каза,че не е бил при комисията,която всички ние гледаме по телевизията,а при някаква друга и са му казали,че не става.Тази година пак се яви и сега е в 18-ката.Аз лично му стискам палци да продължи в инстикия Music Idol,а не само на тези прослушвания.

Според мен си имат сценарии и целта е да правят зрелище за това се гаврят с участницие.Аз сега не видях повече от 10 човека,които могат да пеят и да са ги избрали.Дават само безнадеждните случаи и подигравките на комисията.Това е повече от грубо и тъпо,защото това ме кара да се замисля каква е целта на този формат? Да открива таланти и да ги развиват или да се подиграват с тях по най-бруталния начин пред милиони зрители.

Редактирано от fatio
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

".Дават само безнадеждните случаи и подигравките на комисията.Това е повече от грубо и тъпо,защото това ме кара да се замисля каква е целта на този формат? Да открива таланти и да ги развиват или да се подиграват с тях по най-бруталния начин пред милиони зрители"

 

 

 

А защо въобще се чудиш-то е ясно че за хляб и зелища е всчко,само дето зрелището е за сметка на тоя дето си мисли че ще яе хляб-а хлиаба е всъшност за свинете....както винаги.Нямя смисъл да казвам колко много звезди триабваще да има до сега -чули ли сте някои отпредищните :hooray: да си е пил кафето с Елвис или Кобейн

 

Така ли е а така- :rockon::):cheers::cheers2::)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе хора...

 

най-малкото и първото, което веднага се сещам по темата, е че това не е нещо, някакъв формат, който Битивито е измислило! наш'то телевизия е платила кой знай кви пари само и само да има право да направи беге копие на нещо вече измислено. Измислено на всички нива - и кастингите, и предварителните кастинги, и трите стаи и психологическите профили на журито, и тези на участниците, и подбора на кадри и клипове за телевизионните предавания.... Не виждам защо скачат всички срещу това, че "БТВ си позволява" това и онова, след като по цял свят ТОВА предаване се прави по този начин и опитът е показал, че това е успешно... Просто щото има за всички зрители по малко - и хубаво пеене, и шоу, и гавра (питайте Спрайт - чуждото нещастие всъщност ни забавлява всички... ;) )

 

Второ, особено странно ми е, че тази година се скача срещу "гаврата" на журито още повече от миналата... А би трябвало да не е така, защото вече знаем за какво става дума :punk_guitar:)) Има един лош, дето да се подиграва с децата... и другите трима и те си имат роли... Миналата година излъчените по телевизията кастинги бяха абсолютно същите!!! В тях са показали сигурно 5 човека от финалните 12 и максимум 10 от 40-те... Чак тогава вече, като останаха само можещи, взе да става музикално предаване, преди това си беше същият резил.

 

Не разбирам защо се нервите на журито, на тях затова им плащат :thumbs_up:, но още повече не разбирам тия, дето са там, с кой акъл са там, след като са гледали първия сезон - ами техен си е проблемът :punk_guitar:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не разбирам защо се нервите на журито, на тях затова им плащат , но още повече не разбирам тия, дето са там, с кой акъл са там, след като са гледали първия сезон - ами техен си е проблемът

 

За да може всички ние, включително и ти, да си сложим в подписа това, което сега стои там! :punk_guitar:

А за себе си мога да кажа, че изживяването беше приятно в по-голямата си част. Опитът изключително полезен, както и запознанствата. Пък и си сверих часовника :punk_guitar:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ке-ен ли-и-и-и, ту-либу-либу- даут ю-у-у-у...B)

 

Е не е ли супер забавно?

 

А и какво значи "гавра" с кандидатите - те не се ли гаврят с нас, товарейки ни с болните си амбиции да станат "музиканти" за 1 вечер?

 

Кесарювото - кесарю, божието - Богу!

Шоуто си е супер:) Заради него вече 3 пъти гледах телевизия.

 

Влад

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Шоу е и всичките са ми симпатични, макар в началото Фънки да бе малко по-грубичък от необходимото. В момента по-скоро отправя забавно-оригинални реплики. А и някои от кандидатите като ги видя и чуя, идва ми да си изхвърля ТВ-то през балкона. Вероятно си има и сценарий. B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже голямата тема за журито на Мюзик Айдъла е затворена, а е хубаво да се прочете мението на така оплюваният от някои Димитър Ковачев - Дъ Фънк ( или Фънкаря), си позволявам да дам линк към негово интервю за Автора.ком

http://avtora.com/news/nowini/dimitur_kowa...paladinut_funki_

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)
Идеята е като отидеш в Music Idol и хората, които те видят да кажат "Ех браво, ето!",

а не да идеш все едно да изпушиш една цигара пред входа и да се върнеш.

Липсва уважение към цялата тази работа.

Защо го правиш дявол да го вземе!

Нямаш ли огледало в къщи?

Никога ли не си се виждал?

Тези хора не си ли задават тези въпроси?

Не става!

Нали ме разбирате, все пак говорим за идола на България.

Човека им се нерви на наглите смешници. :)

А и аз съм "За"! ;)

Некадърниците ги филтрира...

Така трябва да бъде - летвата се вдига на високо!

Трябва да си много добър от всякъде, да изглеждаш позитивно и още много други неща, за да си там.

Евала!!!

 

Според мен, хора, които никога не са се чували как звучат отстрани

(все пак сме в 21-век - слушалки с микрофон за PC са 5 лв., а да не говорим, че запис в студио ти е 10 лв. на час), ИЗОБЩО НЯМАТ ПРАВО ДА СЕ ЯВЯВАТ НА ТАКЪВ КАСТИНГ, а беше пълно с такива...

 

Другото е смях! (Кенлий) NO CONNECTION !!!

Редактирано от Ивелин
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.