Jump to content
Българският форум за музиканти

Базара?


Recommended Posts

Да, ама ако си пазиш обявата, губиш един брой обява. Не, че съм стигал дотам, ама нали.
Апелирам отново за показване на рейтинга (и с възможност за разглеждане на формиращите ти го коментари) при получаване на съобщение от някого. Иначе малко се губи идеята - уговоряваме го да даде "Купи", той дава и тогава чак виждаме "-3". В такъв случай дали трябва да действаме?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Броят се само активните обяви. Приключилите обяви остават за да си гледаш кореспонденцията по тях или за да си ги подновиш ако са изтекли или продаваш още нещо такова. Но ако не се виждат на сайта от всички - не се броят.

 

ЗА рейтинга - знам че съм обещал но ми е малко напрегнато в момента и нямам възможност. Да се надявам уикенда да ми остане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще обясня конкретната ситуация - вчера сключих сделка с купувач, той ми изпрати данните за доставка и аз спрях(не изтрих) обявата, за да не заблуждавам други купувачи.Да, ама като потърсих после съобщенията нямаше нищо.Наложи се да пусна пак същата обява, но с молба и надежда купувача да я види и да ми пише отново.Що се отнася до необходимостта от архив на кореспонденцията - трябва ми, за да си припомня след време какво, на кого, за колко съм продал, както и данни за купувача - име, телефонен номер, местожителство, ей такива неща.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^Системата приема, че сделката е сключена само когато е натиснат бутона "купи", след което обявата автоматично изчезва от базара и отива в архива с под заглавие "Продадени стоки" с цялата кореспонденция към нея и с възможност за оценяване на сделката и купувача/продавача.

В твоят случай сам си си докарал главоболия, защото телефонни разговори или лични съобщения няма как официално да регистрират сделка. Дано всичко се нареди.

Редактирано от ciriljhonson
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

A не би ли трябвало след като спра обявата и тя си съществува, но в неактивно състояние, кореспонденцията по нея също да съществува?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

     403 FORBIDDEN!     

Either the address you are accessing this site from has been banned for previous malicious behavior or the action you attempted is considered to be hostile to the proper functioning of this system.

The detected reason(s) you were blocked are:
Scraper/Probe/listed on abuse.rfc-ignorant.org.

Your IP, and Domain Name (if resolvable) has been logged to a local honeypot, along with the referring page (if any), QUERY, POST, User Agent, time of access, and date. Please either 1. Stop the bad behavior, or 2. Cease accessing this system.

Your connection details:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.