Jump to content
Българският форум за музиканти

Krasen

Members
 • Content Count

  217
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 Excellent

About Krasen

 • Rank
  shredder wannabe
 • Birthday 08/09/1990

Previous Fields

 • Инструмент
  Lag Stephan Forte S1000

Contact Methods

 • AIM
  krasen-vn
 • Skype
  krasen-vn

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Варна

Recent Profile Visitors

411 profile views
 1. Още търсим барабанист. Участвали сме на различни сцени като ТУ Рок фест, Фичоза Рок фест, Диви деца аспарухово фест, Франкофонсият ден на музиката, Фън сити и други... Ако желате да свирите на живо пред публика и свирите авторска музика се свържете с нас.
 2. Все още търсим барабанист. Искаме да започнем нови авторски песни, които да правим заедно. Няма да има нужда да се учат задължително нашите стари песни.
 3. Здравей, Каква е твоята идея? Ти свириш ли на нещо/пишеш инструментали и/или барабани?
 4. Брей, 31 прага Определено ми се прииска да посвиря. А тоя накрая като обясни че цялата китара е тремоло което можеш да бендваш, и после сама се връщала в първоначалната форма защото титаният имал памет
 5. За мен лично, допира и усещането на китарата ще отсеят ниския клас китари. При тях се намират забележки, усеща се и самият лак на китарата на пипане при нискя клас, спрямо среден клас китара. За висок клас не мога да говоря, там може би само по слух някак може да се каже коя е.
 6. Krasen

  Укулеле

  Не съм пробвал, но това което всъщност ще направиш е буквално да сложиш Капо на 5ти праг на китарата си и ето ти Укелелето със дебела Ре и настроена в друга октава
 7. Krasen

  Укулеле

  Baby Thomas искаше да каже че е нормално Предлагам ти да видиш някой урок в нета и ще разбереш по-подробно защо са с такива струни, и как да я настройваш правилно. Поздрави!
 8. Почти нищо не разбрах, как така заключени 5 струни и 6-та разстройва тя не е ли заключена и тя ? Или не я слагаш изобщо, тоест 5те струни дъжрат ли тогава ? Нормално е когато една от струните излезе от строй и другите да мърдат също. На ниския клас китари тремлото обикновенно разстройва, така че предлагам да свириш без да го ползваш, просто си я сетни нормално, обикновенно такива тремола, хората им слагат дървени блокчета отзад при пружините, така че дори и да го натиснеш да не може да се движи и да не разстройва.
 9. Krasen

  Проблем с адаптерите !

  Най-добре потърси в официалния сайт на производителя, там има диаграми за всички адаптери и възможните комбинации на свързване.
 10. Krasen

  Избор на каподастър

  http://www.jimdunlop.com/product/electric-trigger-capos Това ползвам аз от 5 години поне, и няма натягане към него, а не се е отпуснал, стяга си перфектно всички струни. Предпочитам щипка защото го ползвам само за няколко песни и на различни прагчета, което ми позволява да го местя лесно и бързо, докато тези които са със затягане са по скоро за постоянно закрепено капо. Супер съм доволен, защото става за класическа китара, за електрическа, та даже и за седемструнната ми пасва идеално
 11. Krasen

  Проблем с Floyd Rose

  Каква е китарата ? 2 пружини не са ли много малко, и ще трябва доста да се навият болтовете в дървото. Моята китара беше фабрично с 4 пружини и едната я свалих, сега съм с 3 и е добре.
 12. Krasen

  Учебник по китара

  Имаш късмет, преди време си я бях купил и съм си я качил тук: http://www.mediafire.com/view/1uuh5viggubaw0m/Da_svirim_na_kitara_1.pdf Остана да почерпиш
 13. Из нета се намират и по ефтини каменни перца за около 11 долара с доставка. Наскоро купих, и си личи че не с перфектно качество, именно защото не е полирано добре А колко струва такава плочка Ахат и от къде се набавя ? Като му хванеш чалъма ще ги метнеш тука за продажба Успех!
 14. Krasen

  ESP Snakebyte ревю

  хахах каква новобранска грешка Аз помислих че предишния собственик ги е навил така.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.