Jump to content
Българският форум за музиканти

Nikolov_76

newbies
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Nikolov_76 last won the day on April 17

Nikolov_76 had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

About Nikolov_76

 • Rank
  Ослушващ се

Previous Fields

 • Инструмент
  Китара

Recent Profile Visitors

146 profile views
 1. Harley Benton SC 450 plus LD. Доволен съм. Трябва да се полират праговете, но иначе е супер, за парите си. Тежи 4кг! ПП. Моля, ако има коментари, да са обективни и полезни. Аз също разбирам, че не е LP., но ми се искаше да се похваля.
 2. Nikolov_76

  Кабел за китара

  Да, такъв е кабелът. Благодаря за отговора.
 3. Nikolov_76

  Кабел за китара

  Извинявам се за глупавия въпрос. Купих си кабел за китарата на метър (Proel). У дома видях, че до надписите по кабела има стрелки, които сякаш указват посока. Та въпросът е какво указват тези стрелки, има ли значение как ще се включи инстументът и тн, защото за пръв път ги забелязвам на инструментален кабел. Става въпрос за най -обикновен кабел за 1.70 метъра.
 4. С грифа нищо не можеш да направиш. Ако се е изкривил напред ( или назад), можеш да опиташ с корекции във височината на нът-а или задния мост, за да премахнеш бръжденето по праговете.
 5. Nikolov_76

  Как да стана музикант?

  Междувременно, що не станеш звезда и не напълниш някой стадион, Маракана, например, така.....за разнообразие, докато се чудиш... Ега ти темата! Честно, това някакъв майтап ли е?!?
 6. Nikolov_76

  Въпрос за адаптери

  Отново благодаря за пълния и изчерпателен отговор! Рядко някой полага толкова много усилия, за да обясни и помогне на дилетантите . Сигурен съм, че написаното от Вас ще е полезно на много хора. Благодаря Ви! В моя случай става въпрос за сингъли. Вашите обяснения бяха перфектни. Ще си поиграя с уреда и ще видя какво ще се получи.
 7. Nikolov_76

  Въпрос за адаптери

  Благодаря за изчерпателния отговор. Ако разбирам правилно, чисто визуално няма как да се определят, ако нямат означения. Единственото, което се сещам е, че мога да измеря съпротивлението на адаптера. Предполагам, това се има предвид под " сила". Когато съпротивлението е по- голямо - съответно е по силен. Поправете ме, ако греша. А за посоката на намотката и ориентацията на магнита, не мога да си представя как се определят, без адаптера да бъде разглобен, което ми се струва доста опасно.
 8. Здравейте! За много години! Дано новата година да донесе мир и здраве на всички хора и много творчески успехи на юнаците от този форум! И сега на въпроса: Как може да се определи за каква позиция е адаптера ( бридж, среден или нек), ако по него няма никакви обозначения. Извинете ме, ако въпросът е глупав. Ако някъде е писано, моля, пратете линк. Весели празници и щастлива нова година!
 9. За мен истината е тази: Щом давам толкова много пари, нека са още малко и да избера сигурния и проверен търговец . За разлика от 10-20 процента не си заслужава риска.....При толкова много ментета... Извинявам се за спама, но не се сдържах...
 10. https://www.bad_link/ad/kitara-fender-stratocaster-CID618-ID7AAuQ.html Моля, мнението ви за тази китара. Благодаря предварително.
 11. Прав си.... Въпросът е приключен.
 12. Въпросът е къде е уловката- вирус или измама, или нещо друго.....
 13. http://www.anazd.com/index.php?main_page=product_info&cPath=35_20&products_id=671 Някой може ли да коментира? Някакво логично обяснение?
 14. Последно, не разбрах, мога ли да изключвам говорителя на кубето преди on-off -а или трябва да го търпя, да ми трещи като го включвам и изключвам, щото тия схеми хич не ги разбирам, пък и на евтино транзисторно кубе ....
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.