Jump to content
Българският форум за музиканти

bassbull

Members
 • Content Count

  104
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

bassbull last won the day on December 13 2020

bassbull had the most liked content!

Community Reputation

79 Excellent

About bassbull

 • Rank
  обезумял

Previous Fields

 • Инструмент
  bass

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Yambol
 1. Здравейте, Да продължим темата, че тук много рядко става въпрос за свирене. Обикновено се говори за жички, захранвания, ефекти, педалчета и т.н. Както и да е. Господ да му прости на Джордж Майкъл! Careless Whisper
 2. bassbull

  Намерена е бас китара

  Musician, единственото което мога да направя в случая, е да те поздравя с новата придобивка. Ако някой го беше еня, за този бас, нямаше да го забрави тъй лесно. Ти забравял ли си тъй инструмента? Поздрави!
 3. Baby Thomas, бих искал да съм на твое място, но уви...
 4. Поздравления! Съвсем различно звучи парчето с женски вокали.
 5. Здравейте! Искам да пусна една тема за известни мелодии и теми, но транспонирани за бас. Винаги звучат по-различно и интересно. Пускайте видео, но не е задължително да се свири цялото парче! Аз ще започна с "Shape of my heart" на СТИНГ. Благодаря!
 6. bassbull

  Harley Benton JB-75MN Black Vintage

  Здравейте! Не съм влизал тук от години. Гледам, че ситуацията не е променена никак даже. Попадна ми този бас. Публикувам видео с едно кратко етюдче. Ригът включва посочения бас, кабел и едно малко китарно комбо, на което дори не му знам марката. Благодаря!
 7. bassbull

  Конкурс за шапка на KD видео

  Тук май само китаристи кандидатстват. Коце, пуснал съм ти бас етюд на фейса. Благодаря!
 8. bassbull

  Avren band-Open Your Eyes (Guano Apes cover)

  Вокалистът е вокалистка, бейби! :metalist:
 9. Здравейте! Поздрав от Ямбол! http://www.youtube.com/watch?v=yvAqrF3jRyI&feature=youtu.be
 10. bassbull

  Относно сетъп на бас Ibanez SR 506 BM

  Димчо, ха ДОБРО УТРО! Димчо, при теб се появи този проблем, който се появи при мен преди около 2 г. Ситуацията е почти същата. Пак Ibanez, пак басист, пак от Ямбол...Според мен, не се хвърляй на ремонти! Просто възприятието за звук ти е променено. Отишъл си на следващо ниво, така да се каже. Ти знаеш какво направих аз. Взех си друг бас. Не казвам, че трябва да си вземеш като моя бас, но си вземи друг. Друг според вече другите ти изисквания. Защото ако се хвърлиш на ремонти, каквото и да сложиш, един филм остава в главата, и все си викаш - "Да, ама тука сега има пак нещо не ми харесва..." Китарите брато, са като гаджетата. Веднъж като ти избледнее, после каквато и рокля да сложи, каквато и прическа да си направи....все тая. Успех!
 11. bassbull

  Kemper Profiling Amplifier

  Относно Нико, той ми е съгражданин. От Ямбол е. Набори сме - 1974. Лично се познаваме и едно време разцъквахме заедно за кратко. Наистина е изключителен китарист. Иначе се казва Николай. И свири с доста известни хора. Той успя да си свърже живота с музиката, докато ние........Карай....Може би в другия живот.......
 12. bassbull

  Kemper Profiling Amplifier

  Абе, колеги, не правете сметка на чуждия джоб бе! Вие ако сте спецове в ИЗНОС т.е износвате колите, дрехите, китарите и всичко останало на западния свят, то човека не е като вас....
 13. bassbull

  Фукня

  От това, което разбрах, май Коцето го е правил този бас. Накрая е лепнал едно лого "Fender". Поправете ме ако бъркам!
 14. bassbull

  Фукня

  Поздравления! Всеки басист трябва да има поне един пресижън. И аз винаги съм се питал за къв Х.Й служи тази пластмаса. Ако е да си подпираш палеца на дясната ръка, защо е монтирана под струните бе, мамка му? За кво служи?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.