Jump to content
Българският форум за музиканти

buktop3

новаци
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    барабани и бас

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.bgmall.info
  • Skype
    buktop3

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

Последни посетители

374 профилни разглеждания

buktop3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Обществена Репутация

  1. Още малко фийдбак... След мнооооооого занимавки с настройките на педалите, мисля че най-сетне ги докарах, както ми се иска (май). Установих, че най-удобно ми е да свиря с доста отпусната пружина, с натегната контрола върху чукчето отива на вятъра... Потвърждавам си предното мнение, че съм доволен от покупката. Дори някои неща с единичния педал започнаха да ми се получават, за разлика от преди със стария ми, но това може да се дължи на много неща. Единствения минус, който забелязах е, че на десния педал започна да му пада покритието в частта, където се свири. Но това по-скоро го дължа на помещението, в което свиря: недовършена отвътре къща и като цяло не липсва прах. Поздрави!
  2. Ей го на кардана с нова кожа за касата: https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10885009_10205032616872542_2149654820605256817_n.jpg?oh=de5510c12628fa1a2c55285c3cfce6a4&oe=5543CFDB Пристигна преди Нова година. Общо да съм свирил не повече от 5-6 часа на него. Първите ми впечатления са, че изглежда здрав и солидно изработен. Иначе още не мога да му свикна и настроя, както трябва за да кажа от към свирене как е. Но, като цяло, съм доста доволен от покупката.
  3. Кардана е поръчан, остава само да пристигне по някое време. Надявам се да е преди НГ. Благодаря за мненията и весели празници!
  4. Мисля да си купувам кардан и май съм се спрял на горепосоченият. Има го в musicworld: http://www.musicworld.bg/bg/c_244/i_36231/Mapex_P710TW.html Ако някой го е ползвал или поне близък до него модел, ще се радвам да сподели впечатления. Също искам да попитам, за тези пари струва ли си да се купува нов или да се търси втора употреба? До сега не съм свирил с кардан, ако това е от значение. Всякакви мнения са добре дошли. Поздрави!
  5. Потърси в youtube канала на Drumeo. Имат страшно много полезни уроци и отговарят на въпроси зададени от субскрайбърите. Аз лично, доста неща съм научавал от там.
  6. Да, точно powerforce е, с 20" каса.
  7. Аз дрънкам на един Премиер в г/д същия ценови диапазон от около 3 години. Първи комплект ми е и го ползвам само за свирене вкъщи. Доволен съм, като цяло, хардуера е здрав, единствено им се нацепи фолиото по томовете и солото, както и на самия снеър му се откачиха 2-3 от "пружинките" и се наложи да си ги запоявам обратно. Като звучене не мога да кажа как са, не съм професионалист. Общо взето, за първи барабани и непретенциозно свирене вкъщи, стават.
  8. Аз използвам VideoPad. Намира се безплатно по торентите. Силно препоръчвам, тоя Windows Movie Maker е отврат и аз тръгнах да ползвам него в началото...
  9. Още един кавър от мен. Качеството на записа отново е на ниво http://www.youtube.com/watch?v=TcCnuDXZe3A По средата малко я обърках...
  10. Аз имам една за малко барабанче, тя върши ли ти работа? Има упражнения за 2/4, 4/4, 3/4, неравноделни, форшлази, маршове... Ако е тя ще ти я наснимам, нямаш проблеми.
  11. Мерси! За качеството на записа, да отврат е, ама това е положението в момента. При първа (финансова) възможност, ще направя нещо по въпроса
  12. Здравейте, ето един кавър и от мен. Все още се уча и наблягам на по-лесни за свирене песни, като тази например: Приемам всякави критики.
  13. Ето ги и моите вчера пристигнаха и ги сглобих, това ми е първия комплект.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.