Jump to content
Българският форум за музиканти

TARTO

Members
 • Content Count

  155
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

29 Excellent

About TARTO

 • Rank
  Редовно навъртащ се

Previous Fields

 • Инструмент
  китарка

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. TARTO

  Marshall DSL5C мнение?

  https://www.jensentone.com/jet-series/10-blackbird-100 https://www.jensentone.com/jet-series/10-tornado-classic-100
 2. Моят фаворит за албум и парче
 3. Преди няколко години бях чел някьде че е имало анкета между METALLICA феновете в цял свят кой е любимият им албум и с голяма преднина печели ...........MASTER OF PUPPETS , и моето мнение е такова , а любимото ми парче за свирене и слушане е ..........
 4. TARTO

  Marshall Code мнение?

  https://musicdivision.bg/amplifiers/electric-guitar-amps/Hotone-Heart-Attack-Nano-Legacy-Amp-Head
 5. TARTO

  Еквивалент на RG321MH

  От двете посочени китари от теб аз бих избрал тази http://rockshock.eu/kitari/elektricheski-kitari-bg/rgr321ex-bk-bg.html?mfp=price , едвали ще се различават много по звук и усещане , но избора ти между двете е нелогичен понеже едната е с флоид а другата с фиксиран мост , а и за какво ти е този сингьл по средата за такава музика , явно стреляш на посоки . Аз по скоро бих си купил читави адаптери за да ги сложа на КОРТА , така с по-малко вложения ще имаш по-голяма разлика в звука .
 6. https://www.musicworld.bg/bg/c_432/i_56849/Marshall_DSL15H.html иначе вьрвят около хилядарката
 7. Не разбирам много от тези неща , но това няма ли да свьрши работа https://www.thomann.de/gb/behringer_micromix_mx400.htm?ref=search_prv_8
 8. За мен дори и при /True Baypass / ефекти включени в / send return / има макар и минимална промяна , усещасе не толкова за слушащия колкото за свирещия , но според мен това идва от допьлнителните кабели сложени за целта , така че това зависи и от кабелите. А за ефекти ,които не са /True Baypass / там промяната е много по-осезаема . Да вметна само , на пазара има много ефекти от по-евтини марки които се рекламират като за /True Baypass / а реално не са такива .
 9. за ментаците EMG , лесно се разпознават и на вид и по звук
 10. Благодаря на G.Varbanov за линка който ми е пратил ,от него ми стана ясно за какво точно става дума за тези разлики в напрежението . Един от пишещите там твърди следното / Обикновено напрежението варира леко. 9v батериите всъщност са 9.6v през повечето време / Днеска ми пристигна въпросната настъпи кутйка и за сега го ползвам с девет волтово захранване , но ще взема и 9,6 волтово , ей така за разкош .
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.