Jump to content
Българският форум за музиканти

Bobobby

Members
  • Мнения

    53
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

Bobobby's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Обществена Репутация

  1. Случайно попаднах на темата, стана ми интересно и я прочетох цялата. С Боби Сотиров сме приятели от деца, свирили сме заедно и мога да ви кажа, че е много добър музикант с голяма рутина. Завършил е академията, работил е с музиканти като Линча, Димо и тн. за жалост повечето от години не живеят в България. Самия той свиреше години наред само в чужбина ( от 1-2години се задържа тук ). По самата тема не мога да взема отношение, защото първия клип не можах да го видя не е достъпен. Все пак това е музикантски форум и мисля, че всички трябва да имаме колегиални отношения.
  2. Имам Ibanez X-Series Destroyer. http://forum.muzikant.org/topic/116542-eeoadha-ibanez-iiaa-oeaaia/page__fromsearch__1 От София съм, тъй че щом ще черпиш бира да се видим и да посвириме. Тъкмо ще добиеш преки впечатления от Destroyer серията на Ibanez, а също така да разменим някоя и друга клюка :-) Пиши на Л.С. или звъни на телефона от обявата да се разберем.
  3. и според мен втората е ЛП
  4. Въобще не се бях сетил за преинсталация, а може би наистина там е проблема.
  5. Уиндоуса сам си ги открива, но не е същото като инсталираш драйвери на производителя. Например уиндоус разпознава видео карта АТИ, компа си работи, в девайс мениджър всичко е ок, но картата не работи с пълния си капацитет. Не виждам къде другаде може да е проблема, след като преди това с друго дъно и същата звукова карта всичко е било ок. След като Епокс не предлагат драйвери за седмица пробвай с драйвери за виста би трябвало да стане или виж какъв ти е чипсета и търси за него. Производителите предлагат такива. Успех.
  6. Не разбрах само като заключиш струните на нъта и тремолото по какъв начин изолираш голяма част от дървото?
  7. На скоро един приятел си закупи една Кремона за 40лв. от някакъв човечец. Беше в трагично състояние, когато му зададох въпроса " за какво ти е този боклук ? " той ми отговори с лекота - От любов към спорта. Та на въпроса " става ли за нещо тази Кремона ? " Става, но зависи от гледната точка.
  8. ^ Прочел съм темата и дадох предложение с което не ангажирам никой. http://wiki.audacityteam.org/index.php?title=ASIO_Audio_Interface http://www.digital.bg/software/asio4all-software2226.html
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.