Jump to content
Българският форум за музиканти

Ogan

Members
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ogan last won the day on February 5

Ogan had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

About Ogan

 • Rank
  Навъртащ се
 • Birthday 05/31/1984

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

346 profile views
 1. Ето моето решение в хола. Сега виждам темата и ми звучи точно, като за теб. Наистина смешно, 3 години
 2. Господинът ми направи устройство за 450лв, което е усилвател за слушалки и контролиран изход за колони. Първо забелязах мисбаланс между каналите, но с времето се оказа, че има и честотен мисбаланс между каналите. Първо бях насочен към кофти кабели, после към кофти аудио карта и накрая обиждан. От 400лв саунд карта, минах на такава за 700лв и от кабели по 20лв броя, минах на такива за по 30лв броя. Разлика нямаше, проблемът си е там. Дадох 30лв, за да направи тестове и да спре с обвиненията към техниката и кабелите ми, но просто ми взе парите и наговори куп хвалебства. Имахме няколко разговора по-остри след това и най-накрая призна, че имало разлика в каналите, но били малки. С ползването на техниката му съм бил започнал да чувам по-добре. ХАХА. Помолих го да оправи разликите, защото не мога да слушам така, но получих отговор, че не е отказвал поддръжка, било минало време и накрая искаше от мен да му дам по 150лв на потенциометър, те са 2, зачи още 300лв, отделно за работата. Отказах разбира се, този човек е мошенник! Текущо го чакам от 3 месеца да вземе решение дали срещу 50лв. ще си оправи устройството, но е ясно, че това няма да се случи.
 3. Все още търся. Има нов инструментал, за който ми трябва текст
 4. Привет, Казвам се Огнян и предлагам безплатна звукообработка Ето и демо от безплатни стемс, които свалих днес специално, за да направя микс за темата. Стемовете свалих от тук: http://www.cambridge-mt.com/ms-mtk.htm Песента е на Admiral Crumple: Keeps Flowing Пълно превю на песента може да чуете тук: http://www.previews.cambridge-mt.com/KeepsFlowing_Full_Preview.mp3 Зип пакетът: http://www.mtkdata.cambridgemusictechnology.co.uk/MTK005/AdmiralCrumple_KeepsFlowing_Full.zip Моят микс тук: http://discussion.cambridge-mt.com/showthread.php?tid=24699 Пакетът съдържа вокал с подложки, ударна секция и семпъл. Нямаше бас, за това изсвирих отгоре един. Не е префърцунен проект, но за демо, мисля че става. За връзка: ogania@gmail.com Поздрави!
 5. Все още търся, благодаря.
 6. The member p.yordanov can not use the messaging system
 7. Благодарности на Радостин Стойков за хубавия текст! Ето и линк към песента. https://soundcloud.com/ogania/ogun-iluzii-ogn-ilyuzii Ако има други текстописци, които искат да ми напишат текст, свържете се с мен.
 8. Пиши ми на ogania@gmail.com
 9. Текущо вече работим по една песен, но бих искал паралелно да се работи по текста за втора. Ако има текстописец, желаещ да се захване, моля да се свърже с мен.
 10. Здравейте, Търся текстописец за песни, за което заплащам. Стилът е социален рап. Ето примерни инструментали: https://soundcloud.com/ogania/tracks Примерно заглавие на песен: Време за промяна ogania@gmail.com Благодаря, Огнян
 11. http://vbox7.com/search/?completed=0&vbox_q=HipHop+Master+Class+%D1%81+%D0%93%D0%BE%D0%BF%D0%B5
 12. Здравей, Да споделните какви са важните изисквания за такова начинание в максимален икономичен финансов план!!? - Безплатно. Въпроса с видеозаснемането за клипа, видеомонтажа, текста, рапирането и звукозасписа е уреден! - Няма връзка с темата. Много моля да кажете как стоят нещата, със закупуването на саундтрак от интернета и как стоят нещата с авторските права и цените при покупката по начин!!? - Саундтрак? За филми ли говорим? http://www.musicautor.org/ Кажете както друго трябва за това не леко начинание с минимални разходи!!! - Не ти трябват пари, за да рапираш. Успех!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.