Jump to content
Българският форум за музиканти

НиколайGK

Members
  • Мнения

    289
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    1

НиколайGK last won the day on Юли 16 2011

НиколайGK had the most liked content!

Относно НиколайGK

  • Рожден ден 01/28/1993

Previous Fields

  • Инструмент
    Keys, bass

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София
  • Interests
    Psychedelic/progressive/space/stoner/kraut rock, doom metal, aнглийски футбол, математика, old school horror литература и филми

Contact Methods

  • Skype
    niki.28.01.1993

Последни посетители

5742 профилни разглеждания

НиколайGK's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

221

Обществена Репутация

  1. Да, и аз търсих на същото място, но ще е добре да чуем и някакви отзиви за конкретен човек, преди да се свързваме с когото и да е било Мерси пак.
  2. Здравей - благодаря за съветите при закупуване. И това е вариант, ако не намерим подходящ човек, но предполагам, че все пак ще е полезно учителят да покаже поне основите. Особено като имаме предвид, че приятелят ми, който е заинтересуван, не е свирил на нищо преди. Освен това, допускам, че при тежък инструмент като акордеона, постановката и позата при свирене е важна, за да не си докара някакви болки в гърба.
  3. Здравейте, Някой може ли да препоръча добър учител по акордеон в София? Благодаря предварително!
  4. Здравейте, Пускам темата от името на приятел, който има желание да почне да свири на акордеон. Основното му желание е да свири интерпретации на популярни песни, както и българска народна музика. 1) Можете ли да предложите школа, читалище или добър учител за уроци, както и телефон, сайт или e-mail за връзка? 2) Ако се стигне до закупуване на инструмент - бихте ли препоръчали нещо, което е подходящо за целта? Може да е нов инструмент; модел, който се среща често втора ръка; или пък конкретна обява. И двамата не сме навътре с акордеоните, тъй че не мога да кажа с колко клавиша и баси търсим. Бюджетът е около 200-300 лева. Поздрави!
  5. Също така MusicWorld и, мисля, MMG предлагат възможност за безплатна поръчка през тях. Пиши им за повече информация.
  6. За тежка клавиатура и 88 клавиша - може да се оглеждаш за Casio CDP-100 на старо, горе-долу би трябвало да влезе в бюджета.
  7. И какво ти е мнението за DR-S3? Аз ги имам, но са ми супер неудобни (за сметка на това Superlux HD330 направо ми заспиват на ухото) и доста рядко ги ползвам.
  8. Човекът е казал Les Paul модел, не Gibson Les Paul модел. Да не говорим, че Studio примерно в Thomann няма за по-малко от 1700 лева, в Rockshock са по 1400 лева и т.н. В този форум хората са крале на това да надвишават бюджета многократно (в случая - с поне 30%) или да пишат пасивно (или активно) агресивни коментари. Разглеждал съм поне десетина небългарски музикантски форума и това никъде, ама никъде го няма И за да не съм off-topic - чувал съм добри думи за Vintage V100. Има я за 600 лева в MMG.
  9. Focusrite Scarlett имат добра репутация, но техните са правени предимно за записване на музика, тъй че ако вземеш такава - може би ще доплатиш за нещо, което няма да ползваш. Тъй че нека и някой друг пише. Иначе аз имам такава и съм доволен. Ако все пак се спреш на нея - при положение, че няма да записваш, си потърси модела Solo.
  10. http://forum.muzikant.org/topic/164197-%D1%82%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0/ Успех!
  11. Ехеее, много готино! И различно от типичните форми, дъвкани до безумие. Успех!!
  12. CyberGene, чувам малко Бернард Херман на 00:12 - 00:15... или се бъркам?
  13. Малко (частичен) off-topic (вижте ревютата): http://www.amazon.com/exec/obidos/ISBN=B000J36XR2/ref=nosim/jwalkassociateA/ Струвал е $6800, преди да му спрат производството. A иначе, TONY, пусни една тема като си готов с кабела. С онова за Бисер Рачев ме спечели.
  14. https://en.wikipedia.org/wiki/Discipline_(instrumental)
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.